Collab: Svea ❤ XX-XY presented by Sofie Kvelland

Fashion

// I samarbeid med Junkyard.no

Hei dere! Nå har jeg fått gleden av å vise dere den nye kolleksjonen mellom Junkyard XX-XY og Svea, som jeg har vært med på å presentere! Jeg må innrømme at jeg synes det er veldig stas å ha fått lov til å stå modell og å se meg selv på nettsiden deres i etterkant, hehe! Denne kolleksjonen består av fargerike plagg og gir deg en sporty og fresh look, som passer perfekt nå til våren. Plaggene er behagelige å ha på og du får en stil som er spesiell, kul og preget av steetstyle - akuratt slik jeg liker det!

Kolleksjonen har noe til en hver og klærene kan kombineres med hverandre. Jeg håper dere finner noe dere liker, det tror jeg helt sikkert at dere vil gjøre! Jeg har bestilt flere av plaggene med meg hjem og gleder meg til å mikse og trikse med dem, hehe. Det er bare å være kreativ, for her kan man gjøre mye kult!

For å se flere av bildene og resten av kolleksjonen, trykk HER!

Hva synes dere?

Liker

Kommentarer

Kristina
,
Dritkult!!!! 😃
Anette H
,
Elsket antrekkene! Utrolig spennende og gøy at du får til dette 😊
Sofie Kvelland,
Tusen takk! 😊 Det er veldig spennende og gøy!
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Hehe, tusen takk! 😃
sofiekvelland.no
Asalia,
Så kult! Heldig du er! Har nominert deg til The Liebster Award: En uhøytidelig "award" bloggere i mellom. En av reglene er å si fra til de 11 nominerte, så da er det gjort! 😊 Ha en fortsatt fin kveld 😃
asalia.blogg.no
Sofie Kvelland,
Wow, tusen takk - ha en super kveld du også 😊
sofiekvelland.no
sofie
,
elsket det! hvor er den gule jakken fra?
mathea
,
så kult! hvor er den gule jakken fra?