Carli Bybel Deluxe Edition

Hair & Beauty

Hei dere! Endelig har formen blitt litt bedre, slik at jeg kunne ta noen bilder av mitt nye palette, nemlig Carli Bybel Deluxe Edition - 21 Color Eyeshadow & Highlighter Palette! Det var Olivia som først viste meg det og jeg ble helt forelsket med en gang! Jeg måtte bare ha det, hehe. Designet er helt NYDELIG å se på, (tror det er det fineste designet jeg har sett for realz) og jeg gleder meg skikkelig til å bruke det så fort jeg er frisk!

LOOK AT THIS! Fargene, konsistensen og alt føles så herlig og jeg kjenner at jeg er skikkelig klar for å teste ut ulike looks og lage makeup tutorials til dere! Pigmenteringen er akuratt slik jeg liker det, er så kjipt at formen ikke strekker til enda .. Men men! Carli Bybel er forresten min favoritt youtuber og hun er en Queen i mine øyne. Så kul, jordnær og ikke minst en talentfull jente skal man lete lenge etter!

I die.. Gleder meg så mye til å sminke meg snart kjenner jeg, haha! Jeg bestilte palettet mitt her forresten, og jeg mener at det tok rundt 10 dager fra bestilling til det kom på døren :-) Nå skal jeg ta meg en powernap og senere i kveld skal jeg endelig få startet på Netflix serien alle snakker om, nemlig 13 Reasons why. Jeg er spent!

Noen fler som har dette palettet og har testet det ut?

Liker

Kommentarer

Sofie Kvelland
,
Hei 😊 Hmm, så rart! Linken er i hvertfall: http://www.bhcosmetics.com/carli-bybel-deluxe-edition-21-color-eyeshadow-highlighter-palette Klem!