At ocean beach club

Fashion, Travel

Kjole Kouture, veske LV, Sko H&M, Skjerf Versace

God lørdagskveld, fra Kreta! Formen er på bedringsvei og jeg er superflink til å ta de medisinene jeg har fått. Jeg har tre ulike medisiner som skal taes 4 ganger om dagen, men legen sier at formen vil være bra til i morgen! Jeg tilbrang hele gårsdagen på hotellrommet og meste parten her i dag også. Jeg gikk ut en kort tur i dag for å få tatt noen bilder til dere og røre litt på beina. Jeg må innrømme at det tok på kreftene bare å bevege seg, og det er utrolig kjipt å være syk på en ferie.. Men, jeg bærer på håp og krysser fingrene for at jeg våkner opp frisk som en fisk i morgen! Dere hører fra meg ♥

Hva synes du om antrekket?

Liker

Kommentarer

eva-marie
,
Antrekket er veldig smakfullt satt sammen. Kjolen uten ærme, men med høy hals og skjerfet rundt den ene skulderen var helt perfekt. Det skal være enkelt , men en Louis V veske som tilbehør blir heller aldri galt, Fortsatt god bedring.
Kaja
,
Elsker antrekket ? Kult med blå bakgrunn ?
Stine
,
Elegant antrekk som jeg gjerne skulle kopiert, hehe. Men har ikke råd til LV. Kan du ha et innlegg om å kopiere stilen din med billigere varianter? Har sett mange har det, og med linker til forskjellige plagg og sko som ligner. Er en fattig student.
Sofie Kvelland
,
Hei Stine! 😊 Det var en kjempegod idee! Jeg skal definitivt få laget et slikt innlegg, takk for tipset 😃