About yesterday

Blog

Hei dere! I går var en lang, men utrolig morsom dag og jeg hadde det så gøy fra start til slutt! De siste dagene har gått i ett og derfor har jeg ikke fått oppdatert dere like mye som jeg ønsket, men jeg kan starte med å fortelle dere om gårsdagen! Dagen startet med at jeg, pappa og broren min dro ned til byen, for å heie på mamma som deltok i et styrkeløft stevne. Mamma er en helt RÅ dame, og å se på henne in action var så utrolig kult! Jeg ble så stolt og måtte selvfølgelig dokumentere det på både snapchat og Instagam story, hehe. <3

Mamma slo sine tidligere rekorder og jeg kunne ikke vært mer glad på hennes vegne! Det måtte selvfølgelig feires, og da passet det helt perfekt at min kjære kusine Lena skulle feire 30 år med hageparty! Familien var samlet, med gode venner av Lena, herlig tapas retter og stemningen var ikke til å klage på!

Her kan dere se skjønne Luna, datteren til kusinen min Liv ♥

Fine bursdagsbarnet og meg ♥

Bestemor ♥ Se så fin hun er!! Hun har alltid så utrolig fine antrekk på seg, og er den en person jeg finner UTROLIG mye inspirasjon fra, så må det være henne. Mitt stil ikon, virkelig!

Det var alt i alt en utrolig bra lørdag, og det var så herlig med fint vær igjen! I helgen har kusinen min og hennes nære bodd hjemme hos oss og de blir her til mandag - noe som gjør helgen perfekt! Jeg elsker å være med barn, og kusinen min har to helt nydelig døttre som jeg har det skikkelig gøy med. De er for øyeblikket på vei hjem fra Bestemor, så nå må jeg runde opp her. Håper dere har hatt en super helg, vi blogges mer i morgen!

Liker