Header

mad

Hey bloggen!

Jeg vil nu introducere jer for Cafe Norden. Cafe norden er min ultimative yndlings cafe i hele København! min typiske bestilling går på en lemonade og en gang nachos. Normalt deler vi en gang nachos tre personer, da den er kæmpe stor og mætter overraskende meget. Cafe nordens priser er lidt i den dyre ende hvad angår drikkevare. En lemonade koster omkring 60 kr og den er altså ikke voldsom stor. En gang nachos koster 120 kr hvilket jeg synes er en helt fin pris, fordi man får virkelig meget!

xx Sofie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links mode

Hey bloggen!

På billedet ovenstående kan i se mine næste køb. Jeg synes fx. bukserne fra Isabel Marant er SÅÅÅ fede! nogen vil måske mene de er lidt over the top, men jeg synes de er vildt fede. De sorte billi bi sandaler er jeg lidt skeptiske omkring, fordi på den ene side synes jeg er de er vold fede men på den anden side heller ikke noget der passer ind i min gaderobe. Men jeg har da lagt min hjerne i blød i forhold til dem, fordi jeg synes nu de fortjener en chance. der er direkte links til alle tingene.

xx Sofie

Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg ville lige dele en rigtig god dag, jeg havde i sommeren 2016. Jeg var sammen med mine to veninder Sara og Ilayda. Vi havde fået fri fra skole og var taget hen på Christianshavn får at spise en is ved kanalen. Jeg elsker Christianshavn om sommeren. Alle de gamle lejligheder er simpelthen så charmerende og kanalen gør det da ikke værre. Mit outfit bestod af sko: chanel shorts: second female taske: Balenciaga.

xx Sofie

Likes

Comments

mad

Hey bloggen!

En af min yndlings cafeer er helt klart bryggen 21. den er placeret på islandsbrygge lige ved vandet. Om sommeren er islands brygge også bare SÅ hyggeligt! personligt er jeg ikke så vild med kæde cafeer såsom Starbucks. jeg vil hellere støtte de små cafeer diverse steder i landet. Små cafer er typisk også hyggeligere og der er gjordt mere ud af indretningen. Bryggen 21 er i den grad et eksempel på en hyggelig cafe.

xx Sofie

Likes

Comments

Contains affiliate links mode

Hey bloggen!

Nu er vi kommet ind i en ny sæson, nemlig foråret. når man stiller vinterstøvlerne skal der jo selvfølgelig være en erstatning, for man kan jo ikke gå rundt uden sko. Her er lidt inspiration til hvad man kunne købe som erstatning til de varme vinterstøvler. Personligt er jeg selv HELT vild med de grå new balance 999 i midten. Jeg har prøvet dem på et par gange, men har aldrig taget mig sammen til at køre dankortet igennem.

xx Sofie

Likes

Comments

mad

Hey bloggen!

Jeg vil nu introducere jer, til et af min yndlings madsteder, i København. Det er copenhagen street food, på papirøen. Det er et fantastisk sted både i forhold til maden og til beliggenheden. Det ligger lige overfor det gamle skuespilhus og lige ud til vandet. Kort fortalt er copenhagen street food en mad sted, med mad fra overalt i verden. Det smager SUPER lækkert og så er det heller ikke en hel bondegård man skal af med. om sommeren er det især hyggeligt og så kan man sidde og kigge ud over vandet, imens man spiser den lækre mad

xx Sofie

Likes

Comments

ferie

Hey bloggen!

Jeg var i efterårsferien 2016 i rom. Jeg var så heldig at dele denne dejlige oplevelse med min bedste veninde og hendes mor. Jeg er meget imponeret over rom. Hold da op en smuk by! For ikke at snakke om den klassiske italienske mad. Jeg er utrolig vild med deres is, pizza og pasta og det kan jeg roligt sige, uden at det kommer bag på nogen. Min veninde sofie og jeg fik gået et par gange eller hundrede op af de forskelige shoppinggader der ligger ud fra den spanske trappe, for hold nu op hvor er der mange butikker. der er alt fra H&M,Gucci, Brandy Melville og Zara. Alt i alt en fantastisk ferie i en fantastisk by.

xx Sofie


Likes

Comments

ferie

Hey bloggen!

I sommerferien 2016 var jeg på ferie i USA med min bror og min far. Det var en fantastisk ferie! mit yndlingssted i USA er helt klart Miami, som var vores midterste stop. Vi boede på et hotel, der hed Hilton Cabana Miami Beach. Det var et SÅ godt hotel. Alt personalet var så søde og imødekommende. Jeg vil helt klart anbefale hotellet og i det hele taget bare Miami. Hvis du mangler en feriedestination så tag til miami. Du vil ikke fortryde det! altså billederne siger en del.

xx Sofie

Likes

Comments

præsentation

Hey bloggen!

Jeg hedder sofie og er 14 år gammel. Til dagligt bor jeg i København og går på N. Zahles gymnasie skole. Jeg er en glad, sød og smilende pige. Jeg er dybt forelsket i gamle lejligheder, hyggelige cafeer og mode. Min blog kommer til at indebære primært ferier, veninde hygge, cafe ture, outfit ideer, indretnings ideer og hvad jeg nu finder på at lave i min hverdag. Udover cafe ture bruger jeg meget tid på træning. Jeg går i fitness center og jeg spiller vandpolo som fylder meget i min hverdag.

Jeg håber i vil følge med:)

xx Sofie

Likes

Comments