Igår (onsdag 13/4) var min klass på ett event hos Peggy Sage i Malmö, de bjöd dit oss för att visa deras lilla men otroligt fashionabla huvudkontor där det var två studios, en för hår och en för make-up. Inte bara det utan de hade även en catwalk mitt i allt med handgjorda kostymer från dragqueen catwalks, dessa var gjorda utav de två svenska modedesigners och musikproducenterna "Duo raw". De gör kläder till dragqueens på en massa stora catwalks i t.ex Hollywood m.m för att se mer av deras fantastiska lady gaga/monster inspirerade kläder gå då in på Duoraw.com. Dessa två otroligt inspirerande männ är nu påväg att ta världen med storm. Jag fick chansen att ta bilder på två av deras kostymer när vi var i Malmö, dessa kostymer är de enda i världen att vara utställningar som då är gjorda utav dessa männ så det var riktigt häftigt att se dessa kostymer plus en hatt i verkligheten.

Andreas och Ronny är deras namn och som ni ser här på bilderna är dessa männen grymma på det de gör. Allt de gör är alltså gjort med bara händer, hur coolt?!

I tidningen längst ner i collaget så ser ni just den guldspikiga kostymen på en utav alla dragqueens och vilken tidning är det? Jo, februarinumret av VOGUE.

Denna dag var otroligt lärorik då Robin Werner som även själv är en dragqueen, lärde oss nya trender som är nu 2016. Här fick jag lära mig att blue is the new black, blått i år är något nytt och vi går med väldiga steg mot 70-talets trender, detta tar jag mer i ett annat inlägg, han visade oss också en sminkning där alla dessa fyra huvudstilar var med, dessa får ni såklart höra om i nästa inlägg. Bara njut av bilderna nedan så hörs vi igen imorgon. Ha en bra dag/natt, stay tuned!

Här har ni en bild på hur jag såg ut idag, jag praktiserar nu i tre veckor på INDISKA, härlig personal och härlig butik med härliga budskap.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsanhejsan!

Nu var det ett långt tag sedan som jag sist uppdaterade någonting här på denna blogg. Det har hänt så mycket sen sist, jag har kämpat mitt andra år i skolan, fått en massor utav stylist-jobb, uppgraderat mig själv och blivit bättre inom detta yrke, jag tävlade även i stylist-SM i fredags.

Det lät inte som värsta förändringen men för mig betyder detta något så in i bomben mycket, när jag fick reda på att jag efter första kvalet var en utav 3 stycken på min skola som skulle få tävla i Sverigemästerskapen så brast allt. Jag har aldrig i hela mitt liv fått sådana glädjetårar som då. I detta inlägg tänkte jag inte skriva mycket mer utan jag uppdaterar från dag till dag, imorgon får ni alltså veta vart jag reste idag och vad det var för något roligt event jag befann mig på.

Stay tuned!

(Första bilden är min styling till kvalet som var för att försöka komma med i SM, andra bilden är då alltså vårt bidrag i stylist-SM. Ingen vinst men jag är så nöjd ändå, att jag ens fick vara med där och tävla.)


Likes

Comments

På söndag för exakt en vecka sedan fick jag min första tatuering gjord och det blev dunder bra , över förväntan faktiskt. Jag förstår bara inte tabun om tatueringar bland de äldre? En tatuering ser jag som någonting som gör en unik och som man säger på engelska "Tattoos is just more art painted on a masterpiece" detta ordspråket är verkligen så sant. Efter att jag nu gjort min första tatuering på ett ställe där de sägs att det gör som ondast (hela bålen) så kommer det absolut att bli fler eftersom att jag inte alls tyckte det gjorde ont, tänk då på att jag är livrädd för nålar. Detta var alltså min första men absolut inte min sista tauering!

All cred till G-punkten här i Varberg♥

Likes

Comments

De är så otroligt sköna att ha på sig men ändå är de också så sjukt vackra. Jag talar nu om "lace bra" det är alltså bh-ar utan någon push-up i och de är oftast genomskinliga. Man kan ha dessa under något oversize linne men också som en accessoar under en lite uppknäppt skjorta eller en oversize lite finare tröja. Dunder snyggt nu till hösten under en v-ringad lite tjockare tröja för att få ett litet lyft på hela looken!

Den övre bh:n hittar ni på Nelly.com och den nedre bh:n hittar ni på MONKI.com

Likes

Comments

Några, enligt mig, fina jeans inför hösten som redan är kommen.

Alla dessa jeans hittar ni på Nelly.com​

Likes

Comments

Det trendigaste i höst och enligt mig, det snyggaste! Inte något för puffigt utan bara långa, stilrena kappor. I'm in love...

Dessa tre kappor hittar ni på Nelly.com

Likes

Comments

Jag är inne i en period nu där jag bara är helt förälskad i höga kragar på olika tröjor/linnen.

vad tycker ni om dessa godingar?♥

Likes

Comments

Allt det här med att människor flyr för sina liv, ifrån sitt ursprungsland, för att de är rädda för att bli torterade till döds utav en stor grupp med osäkra individer, jag talar såklart om IS.

Så hemskt, så brutalt, så ofattbart.

Kan inte alla bli enade som en hel folkgrupp som lever på en planet, vart försvann all positivitet och respekt som man ska ha gentemot varandra?

Jag delar med mig utav en bild på ett barn som omkom i denna hemska flyktingresan. Jag hoppas innerligt att du, din underbara, fina lilla människa blir mer lyckligt lottad där uppe och får vila i frid. Inte bara denna pojke utan alla IS offer.

Kan detta inte bara få ett slut...?


Likes

Comments

Alla fina människor♥

Likes

Comments