Mornin peepz!! Har egentligen sovmorgon idag och börjar vid 10, men var ändå tvungen att gå upp vid 6-tiden för att ja, bor på landet och hade inte möjlighet att åka in senare pga att bussarna går så extremt sällan... men åkte iaf med mamma in när hon skulle till jobbet och är nu hos farmor som bor på stan. Drog hit och sminkade mig och lite så. Känns lite lagom unket att sitta på skolan i två timmar liksom och är så sällan här så, alltid mysigt att få träffa henne.

Ovanför är då dagens mycket simpla klädsel bestående av jeans och världens skönaste tröja från Brandy Melville. 

Likes

Comments

Halloj! Ja detta är då det första inlägget på denna bloggen för min del. Hade en fotoblogg för några år sedan då min största dröm var att bli fotograf, haha. Dock tröttnade jag på bloggandet efter ett tag och kände inte heller att jag orkade prioritera bloggandet så ja.

Nu verkar det dock som att väldigt många bloggar just nu och har blivit lite småsugen av det så tänkte att why not testa på det igen? Sen har vi då min kära vän Ellen som skaffade sin blogg nyligen och ville att jag också skulle börja så well, hon fick sin vilja igenom till slut, haha.

Känner redan nu att jag inte riktigt vet vad jag kommer blogga om och om jag ens kommer ha så mycket tid att lägga ned på detta men ger det ett försök iaf.

Är riktigt dålig gällande vad sjutton man ska skriva som introduktions-inlögg så att säga, men ger er två bilder på mig här ovanför. Tänker väl att det strax kommer något "lär känna mig inlägg" där jag svarar på frågor eller liknande.

Nä, nu ska jag tvätta bort sminket och mysa ner mig lite i sängen snart tänkte jag. Adios!

Likes

Comments