Det var ju bara 3 år sedan jag skrev här sist.....

Iallafall. Mycket har hänt under de tre åren, förhållanden som kommit och gått och bror som öppnats och stängts.

Kan väl bara säga att livet var bättre förr.. När man var liten och kunde ligga i gräset och busa med en hund eller hoppa studsmatta. Inga räkningar som behövde bli betlda, ingen oro över framtiden och inga måsten (förutom att städa sitt rum då och då och hjälpa till lite hemma)....

När man var sjuk fanns alltid pappa och mamma till hands att ta hand om en och stoppa om en, komma hem med glass och pussa en på pannan. Lustigt hur man tänker på sånt när man befinner sig i samma situation men som vuxen. När man inte har det där längre. "Only know you love her when you let her go" eller hur var det nu igen...

Flyttade hemifrån med mannen i mitt liv och allt är frid och fröjd tills han måste flytta till sina föräldrar över sommaren p.g.a sommarjobb, man blir sjuk, skadar sin axel, och blir ensam kvar i en två i ett skumt område..

En mysig två med sambon kan bli en hemsk mardröm utan sambon.. Den där som får allt att bli bättre bara av att le som kan få storm åska och oväder att bli en mysig date-night med filt och choklad på balkongen. Den som i alla väder gör sitt bästa och gör det bra.

Den personen är grym! Den personen är AWESOME. Om du har en sån person i din närhet, visa för den allt den betyder för dig och säg det till den. OFTA.

Allt som den gör för dig borde du göra tillbaka, om det så är en vän, en släktning, pojkvän/flickvän, sambo, make/maka, whatever, visa det för den gör det där lilla extra. Lägg en lapp någonstans du vet att den kan hitta den, överraska den med något du vet den gillar. Det behöver ju inte vara något som kostar utan kan vara att laga dens favoritmat en dag, kolla på en film som de vill eller bara finnas där i vått och torrt!

Min sambo är den personen för mig och jag saknar honom varje dag. Han är BÄST och jag hoppas att han vet det. Han är min hjälte!



Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den här videon är tillägnad till min kompis som har det lite svårt just nu men efter varje snedsteg hon tar reser hon sig igen. Hon är en stark klippa som inte går att rubba, en godhjärtad vän som aldrig ber om hjälp. Men för några veckor sedan fick hon det lite tufft och jag tog min chans att få hjälpa henne för en gångs skull. 

Du är vacker, underbar, älskad av många och starkare än de flesta. Du kommer klara dig igenom detta och du kommer göra det med en krona på huvudet och stöttande vänner. Jag tror på dig! <33


Likes

Comments

Måndag och skolan började idag. Skulle hellre haft sommarlov i en vecka till.. Hehe.. Var på fest i Hörby med Steffi lödags och det var väldigt kul att få träffa hennes kompisar där. Man mådde väl som man borde igår och halva dagen idag. 
 

Dagen började med att vakna vid sju av Scott som var dygnsur. Sedan blev det en smoothie och en macka  sen körde jag moppen till sandby och tog sedan bussen därifrån till Lund för första dagen i skolan som bara varade i 50 min. Onödigt? Ja. Känns så konstigt att jag redan går i trean och att jag ska ta studenten till våren. CRAZY!!!
 

Käkade en sallad till lunch och resten av dagen har jag degat framför soffan och nu ikväll fick jag sällskap av pappa. :) 

Nu blir det film eller lira lite med gitarren, bye bye! :) 

Btw. Vår lavendel doftar fortfarande underbart ^^




 

Likes

Comments

Sitter här och dricker min Smoothie med hallon, blåbär och jordgubb och bara väntar på att tiden ska gå snabbare så att jag, Fredrik och hans familj kan åka till kiviksmarknad och fira Fredriks pappa Carl-Erik som fyller år idag! Grattis på födelsedagen! :)

Miss you Julia! Kom hem igen! ;( <3

Likes

Comments

Hejsan! 
Valpen som vi har döpt till scott har verkligen gjort sig hemma nu. Han sover i våra sängar och busar och leker och visar ingen saknad över at han flyttade. Bruno börjar acceptera honom mer och mer men ibland tycker han att det blir för mycket och går iväg. =P 
Den gammle gubben orkar ju inte busa lika mycket som scott vill. Här är lite bilder på mina två pågar =) 













Likes

Comments

Ligger och kollar på sjunde himlen medans Bruno ligger på ena sidan och Scott ligger på andra :)
Åh dom är sååååå söta!! ^^

Idag åker Julia iväg och kommer inte hem förrän om 3 VECKOR! ÅH! Vad jag kommer sakna henne!
Ha så kul Julia, I'll miss you! ♥

Likes

Comments

Valparna var urgulliga! Och vi köpte en!! Uppfödarna har änsålänge kallat honom Lasse men vi funderar på att döpa honom till Laban. Hanär en blandning av springer spaniel och vaktel med lite jämke i sig. Love him so much och på måndag ska vi hämta honom. Kan knappt vänta!
Här kommer lite bilder på honom :)





Likes

Comments

Vilket underbart väder det är idag! studentyran är äntligen över och sommarlovet har börjat!
Idag ska vi kanske åka och titta på valp! Wiiiiii! Dessvärre har jag blivit förkyld så näsan leker vattenfall. Blä.
Nu har jag precis som alla andra lyckats spräcka skärmen på min mobil. Wonderful. Just wonderful.

Och nu blir det mer solning!!

 

Likes

Comments

Ja då var man rödhårig :)





Likes

Comments

Längesedan jag bloggade sist. Igår var jag med min bästis Julia och då käkade vi på subway sen gick vi runt på stan och handlade julklappar, men jag har ändå 2 julklappar kvar att handlade. Vi kollade på bio, berättelsen om pi och den var underbar!! Sen åkte jag hem och inväntade undergången ensam eftersom min pojkvän var och söp med sina vänner.. *sadface* :(
Nu kollar jag på en film som går på 5:an. Hoppas alla får ett bra lov!!

Likes

Comments