En snabb skiss till SKOL IF-poster som ska användas i marknadsförande syfte för att informera ang Stormötet 2016 dör valberedning samt ledamöter ska väljas. På postern ska det tydligt framgå att det är SKOL IF:s stormöte, vilka positioner man kan söka, sista anmälningsdatum samt var man kan hitta mer detaljerad information. Färgerna ska gå i svart, vitt och rött + möjligtvis en bild för att göra den lite mer "levande" så att säga. Bilden jag tänker använda mig av är alltså fotografiet på hela styrelsen, som vi dels använder som omslagsbild på våra sociala medier. EN tanke med att använda den här bilden är alltså att många antagligen känner igen den sen tidigare och förhoppningsvis kopplar postern/evenemanget till SKOL IF). Plan B om bilden inte passar in är att använda en svart/mörkgrå siluett av den ist.

För att montera postern tänker jag använda mig av Illustrator, och för att redigera bilden Photoshop. Fonter ska jag fundera vidare på, men det ska vara någon stilren som samtidigt fångar intresse.

Deadline är satt till måndag 14/11, då ska det alltså affischeras på skolan.

Likes

Comments

Skiss nr1på bloggheader. Tanken är att porträttet ska göras som ett vektorporträtt i Illustrator. Kanske hittar jag en annan väg just för att uppnå känslan av att det är en tecknad skiss, men just nu testar jag mig fram i Illustrator. 

Bloggens design/utformning ska vara mycket enkel, men samtidigt detaljrik (exempelvis porträttet). Enkel utifrån färgvalet, jag tänker helt enkelt utgå ifrån svart och vitt. Kanske med lite inslag av färg. Samtidigt vill jag inte dra uppmärksamheten ifrån bilder/skisser/projekt mm som kommer läggas upp här. Jag gillar grönt, så i sådana fall får det nog bli grönt tillsammans med någon naturlig version av brunt. På bilderna har jag lagt till två färgglada pennor, dessa symboliserar alltså hur jag på något sätt tänker väva in färg i det hela. 


Likes

Comments