Sommerferien er nu slut, og jeg har haft min første dag på gym, som var mega exciting!!

Hey venner, tænkte det var meget oplagt at lave et oplæg om min start på gymnasiet, nu hvor sommerferien er ved at slutte for de fleste nu:((

Jeg er lige startet på Nykøbing Katedralskole i G8, hvilket jeg er ret spændt på. Jeg er personligt rigtig i tvivl om hvad jeg skal være når jeg bliver ældre, og har været rigtig meget i tvivl om jeg skulle taget et sabbatår hvor jeg arbejder og finder ud af mig selv, men nu blev det altså gym, fordi at det med at være i et fællesskab slash en del af noget, betyder meget for mig- sååå ja nu jeg glæder mig egenligt bare rigtig meget til at se hvad året bringer, med nye venner, lærer og nye omgivelser.

Jeg skulle møde første dag, onsdag d. 9/8, kl 8, hvor vi blev introduceret for reglerne på gymnasiet, hvorefter vi blev fordelt rundt i vores klasser.

Jeg kunne ikke rigtig sove natten op til at jeg skulle starte, da jeg er så skide heldig at blive syg🙄 så da jeg vågner der kl 6, magtede jeg da rigtig meget tage en bus og tog, og se mega meget på ud:)) ofc da - eller noget:)

Nå men vi kommer op i klassen, og vi finder vores pladser, og er alle lidt nervøse og lidt akavet omkring det hele.

Jeg sidder på bagerste række, ved siden af en der hedder Nanna, hvilket er hyggeligt nok - jeg glæder mig engenligt bare til at lære alle godt at kende.

Kl. er ca 8.30 nu, og vores to lærer,(engelsk og matematik lærer) præsentere sig selv, og sætter os ind i hvordan tingene fungere.

Det er sådan at når man starter på gymnasie, der skal man til at tage stilling til hvilken retningslinje man gerne vil have, altså hvilke fag man gerne vil fordybe sig i, det kan være man gerne vil være advokat, hvor engelsk og samfundsfag, ville være en god ide at vælge...men det blev vi altså sat ind i, og det tog 1 time ca.

Jeg havde sygt svært ved at sidde at lytte, da jeg var syg, og skulle nyse 24/7, og hvor akavet er det ikke lige at man sidder i en helt ny klasse, og sidder og hoster og nyser, og bare føler man skal dø?

Men jeg valgte så at tage hjem til min kæreste (aka mig selv, da jeg kind of bor der) ved en 10.30 tiden, da det hele blev lidt for meget for mig, og jeg var lidt overvælet af det hele.

Jeg var helt udmattet, og ville ærligt bare gerne ligge mig til at dø..så var bare glad for at komme hjem til en seng og min kæreste (kristoffer) som støttede mig, og så var det ellers bare en masse søvn, og strepils.

I dag er det fredag, og jeg ligger stadig hjemme syg, og satser på at være klar til en god start på mandag 😁

I må alle have en super god weekend - og håber at i kunne lide mit første opslag


XOXO

Sofie


Likes

Comments