God kväll !

Sonen är hemma igen, vi har tittat film, badat, myst och myser fortfarande. Vi ska göra oss redo för sängen om inte allt för länge. Han har haft två roliga dagar hos sin pappa, dom har varit och kollat på bilar och lekt på Leo's.

Nu kör vi några dagars ämne.

Senaste gången jag fikade var nog här hemma med min son och min far. Vi brukar ta en fika tillsammans efter förskolan och speciellt om morfar har hämtat L på förskolan. Jag minns inte exakt vilken dag det var.

Vardagslyx för mig innebär en massa olika saker, som att hämta sonen tidigt på förskolan så vi kan hitta på något. Spela fotboll på gården eller titta film tillsammans. Det är också att få vara ute mycket, som en heldag på Gråen, det är bästa vardagslyxen, speciellt om våra nära och kära är med. Att bara få vara, njuta av livet. Man ska njuta varje dag, vara tacksam för det man har.

Som i lördags, min syster och jag tittade film och gottade oss med otroligt god ostbricka. Det är också vardagslyx! 😍

Vad är vardagslyx för dig?

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
,
Jag tror jag måste ta och härma @sofialjohansson med hennes svar faktiskt 😊 När jag är helt ledig och kan sitta i soffan och blogga, kolla på serier och bara vara.. Ha en god dricka och inga måsten! nouw.com/frökenrödlök
Sarah
,
Vad roligt för honom att ha kollat på bilar och lekt 😊 Vilken bra tradition att fika tsm efter förskolan 😊CheerSarah.devote.se
IP: 82.99.3.229