Vad hände år 2018?

Födelsedagar.

Min älskade lilla guldklimp som inte är så liten längre, utan mammas stora pojke blev 2 år i februari. Han var sjuk på sin dag men familjen kom ändå och firade honom men vi ställde in kalaset för kompisarna. Jag fyllde 31 år i mars.

Utbildning/Jobb.

Började med att läsa Svenska 1, Svenska 2, Religionskunskap och Danska på distans. Sen i april började jag plugga till barnskötare här i Landskrona och det har verkligen varit utmaning efter utmaning med att få ihop allt men jag vet nu till 110% att detta är rätt yrke för mig. Är färdigutbildad i april 2019.

Jag har dessutom fått chansen att jobba ett par dagar på det som var min praktik. Så mycket utmaningar men verkligen välkommet. Älskar det!

Resor.

Jo, vi hann med en resa också. Tillsammans med morfar åkte vi tillbaka till vårt älskade Cypern. Vi åkte i slutet på juli till Fig Tree Bay och vi njöt av varje sekund. Precis som året före (2017) när vi var i Aiya Napa, Cypern. Det var verkligen välbehövligt! Underbart! Hoppas verkligen vi kommer någonstans år 2019 också. Och jag har inget emot att åka tillbaka. Jag trivs som fisken i vattnet där!

Det har varit ett år av både bra och dåliga saker, självklart. Men mestadels positiva saker. Lite av en bergochdalbana faktiskt. Oavsett....

Nu ser vi fram emot ett underbart år 2019. 👊

GOTT NYTT ÅR ALLIHOP! ❤🍻🍾🎉🎆

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Gott nytt år 🥂nouw.com/2barnsmammaochfru
sofiefriden
sofiefriden,
Tack detsamma 😊nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229