Godmorgon fina läsare!

Igår var vi i Malmö. Helt underbart! Men vägen dit? Den var katastrof. Vi stod på Landskrona station, hoppade på tåget där barnvagn och hund är tillåtet. Det fanns riktigt mycket folk på tåget. Vi stod precis utanför toaletten, ingen flyttade sig så vi kunde komma fram till var man har vagnar och vi trängdes med andra människor. Där fanns redan 2 vagnar men resten var folk som bara satt där och såg dumma ut. Någon hade resväska men that's it!

Jag kom tyvärr inte fram annars hade jag bett dom att flytta sig. Jag sa till min sambo att när kontrollanten kommer så ordnar han/hon upp det och ser till så att folk flyttar sig och gör plats åt barnvagnen. Man får ju inte blockera vägen som många gjorde, bland annat vi som stod med vagnen och blockera toaletten. En kontrollant trängde sig förbi alla människor och även vår vagn och gick in i sin kupé. Jag tänkte, "han kommer snart ut och fixar detta". Men gud så fel jag hade.

När tåget stoppade i Lund hoppade några av och vi trängde oss förbi och ställde vagnen men vi fick fortfarande stå upp. Vilket är helt OK! Det var fullt på alla sätten men INGEN med barnvagn eller så. Och när det kom in 2 barnvagnar till så flyttade ingen sig. En kvinna tänkte sätta sig bredvid mig men jag sa till henne "Nej nej där ska stå en barnvagn", också kallade jag på en kvinna med barnvagn. Hon blev helt överraskad och sa tack. Kontrollanten satt FORTFARANDE i sin kupé när vi hoppade av tåget i Malmö. Aldrig varit med om en sån dålig upplevelse på tåg!

MEN trots allt så hade vi en UNDERBAR dag i Malmö och här kommer lite bilder från dagen........

Det blev ett stop på Bee Kök & Bar. Jag gick in och frågade om man fick ha med sig hund in på uteserveringen och bartendern svarade, "Det är klart, ni får sitta här inne också!". Jag blev helt chockad av svaret men vi valde att sitta ute i alla fall. Inte ofta man får ha hunden med sig in på restaurangen. Coolt! :)

Vi beställde var sin öl och vatten till vovven. Sen satt vi där och snackade och hade det jättemysigt! :)

​Tack mormor för de fina byxorna och tröjan :)

Min vovve!

Nu ska jag ner i tvätten sen ut med hunden. Idag kommer Levi's farmor på besök och vi ska ut och äta lunch.

Vad ska ni hitta på? Någon som ska på Malmöfestivalen i dagarna? :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229