​Det var i juni månad 2015, jag och min sambo hade varit tillsammans i ca 4 månader. Vi hade precis fått reda på att vi var gravida. Min sambo, som är från Ungern, ville så gärna visa mig sitt hemland, så vi bestämde oss för att åka dit medan vi kunde (innan barnet kommit). 

Helt spontant bokade min sambo flyg och hotell och vi åkte till Budapest. Vi bodde på ett riktigt mysigt hotell, i en liten lägenhet på 7seasons Apartments. Vi var bara där över en helg så vi hann inte med allt men en hel del. Vi gick runt och kollade på allt möjligt, vi besökte olika restauranger (med väldigt god mat). Vi besökte även ett zoo, (för att jag ville), vi kunde inte gå på barer och supa precis. Haha... Vi besökte även ett stort shoppingcenter :)

Tyvärr så mådde jag rätt dåligt hela resan men vi försökte göra det bästa av det och det jag tyckte om mest var frukosten på en restaurang där vi fick en riktigt god lemonad som ni kan se på bilderna. Men det jag älskade med resan, var att jag var där med en kille jag visste jag skulle dela resten av mitt liv med...

Det var riktigt mysigt att gå runt och hålla handen, helt nyförälskade! ;) Och utsikten över bron var otroligt romantiskt. Kommer aldrig glömma vår första resa tillsammans... och jag längtar otroligt mycket tills vi en dag kan åka dit som en familj. Lilleman får bli lite större bara.. :)

Jag är lyckligt lottad att ha träffat denna killen, som stöttar en och får en att le hela tiden. Jag känner idag, samma som jag gjorde när jag träffade honom..... lika glad, lika trygg och lika förälskad..... eller nej, SÅ MYCKET MER! Han har verkligen fångat mitt hjärta! 

​Du har gjort mig till den lyckligaste.

Jag älskar dig Krisztián

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229