Godkväll!

Nu har jag precis kommit hem, sonen har kommit hem. Sonen sover! Jag tänkte passa på att skriva ett inlägg här innan jag fönar håret och går i säng jag med. Syster och jag har varit iväg på träning idag, 18.30 - 19.30, utomhusträning med Fitchallenge. Jag vet att jag har nämnt det i ett inlägg tidigare och nu ska ni får veta lite mer.

Jag har alltså varit på ett infomöte förra söndagen och skrev upp mig som deltagare direkt efter, sen denna söndagen skrev syster också upp sig. Vi ska vara med och träna, tillsammans med coacher och MÅNGA andra människor. I 8 veckor, tisdagar och torsdagar, utomhus! Alltså förstår ni hur taggad jag har varit och ÄR, eftersom jag har haft det rätt dåligt en lång tid och inte vill något mer än att komma tillbaka och röra på mig. Vi har nu varit med 2 dagar, vi tränade i tisdags och idag. (därav våt i håret, jag har varit hos min syster och duschat eftersom jag inte har något badrum)

Jag var taggad innan träningen och slut efter men lika taggad och förväntansfull på nästa gång. Ser fram emot nästa träning. Vi är utomhus på en gräsmatta med musik och tränar. SÅ ROLIGT! 😍

Det som ingår är 16 träningstillfällen, gemenskapen, personlig coach, näringsplan och support, livsstilsanalys och bodyscanning. För 249:-, det är helt otroligt.

Måste bara säga, TACK MIA för att du delade det inlägget! 😘

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229