God kväll alla fina läsare!

Snart är det läggdags för min del, ska upp tidigt för att vara med på öppning på förskolan. Tycker om att börja tidigt och sluta tidigt men det är synd om sonen att behöva gå upp vid den tiden. Fast han är ju lite av en morgonmänniska ;) haha... väcker alltid mamma, ingen sovmorgon inte! :P min tur att j*vlas, hahaha..

Idag har vi varit hos Lola och hälsat på en snabb runda efter förskolan/praktiken. Sen åt vi pizza med sonens pappa och hämtade en hylla till mig och sonen somnade i bilen på vägen hem och sover för natten. Somnade runt 19, samma som igår.

Är barnledig onsdag och torsdag fram till kvällen så det är plugg som gäller dessa dagarna. Sonen ska vara med sin pappa. På lördag ska jag till farmor och städa igen, det var ett tag sedan så hon ringde och frågade idag. :)

Annars har jag inga som helst planer, det är praktik och plugg som toppar listan. Om jag inte glömt något? För mitt minne existerar inte för tillfället!!!!! 😂

God natt 😘Gillar

Kommentarer

Amandizan
,
Vad gott med pizza det är inte fel de😍Här är det också plugg som gäller 😊nouw.com/amandizan
sofiefriden
,
Vad pluggar du? 😊nouw.com/sofiefriden
Amandizan
,
Jag pluggar upp mina grundbetyg så just nu pluggar jag mattegrund😊nouw.com/amandizan
Kamilla
,
Fördelen med öppningstiden på fsk är att det alltid är lugnare på morgonen plus att man slutar tidigare.kamillaskamera.com/
sofiefriden
,
Absolut. Fast även stängning är också lugnt det är lite barn just nu 😊nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229