Tisdagen är här! 😁

God morgon!

Idag var det verkligen svårt att kliva upp, sonen satt bredvid mig i sängen med ipad och tittade på Youtube. Efter 8 gick jag uoo idag, jag var helt slut fast att jag sovit bra. Vi gick i säng vid 23, eller ja sonen somnade runt 20 i soffan.

Jag har sett lite miniserier på Netflix sista dagarna. Eftersom det inte blev några veckans Filmtips så tänkte jag att jag kan tipsa om dessa serier som jag tycker är bra. Den ena har jag sett färdigt och den andra ser jag fortfarande.

Den första heter Unbelievable och är från 2019, den handlar om en ung traumatiserad kvinna som anmäler att hon blivit våldtagen av en okänd man i sitt hem och hon överväldas med känslor - hon får ett skeptiskt bemötande av polisen.

Jag tyckte den var väldigt bra.
Ger den 🎥🎥🎥🎥 av 5.

Sen har vi den andra jag tittar på nu, den heter The I-Land och är också från 2019, den handlar om en grupp främlingar som har lämnats på en ö och fått sina minnen utplånade. Nu måste de kämpa för att överleva den tuffa verkligheten på ön som blivit deras fängelse.

Nu har jag bara sett några avsnitt men den verkar vara bra så jag fortsätter kolla. Ger den inget betyg än då jag inte sett hela. 😉

Nu ska jag dricka mitt kaffe sen göra vid mig för att gå och hämta fler paket. 😁

Ha en fin tisdag ❤️

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Jag har inte sett någon av dessa serier men jag har läst om dom och båda verkar vara något för mig 😊nouw.com/amandizan
Jessicaburman
Jessicaburman,
vad roligt med serie tips , faktiskt inte sett någon av som så tack för tipset <3nouw.com/jessicaburman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229