Tisdag 04.09.2018

God kväll!

Två dagar har gått på praktiken och jag har inte hunnit skriva blogg. Igår var min första dag och det var superkul, fick träffa underbara barn och pedagoger. Idag var lika trevligt och jag ser fram emot mina 4 veckor!

Igår efter praktiken var jag hos frisören, samma frisör som jag varit hos de två sista gångerna. Emelie på Hårfabriken i Landskrona, hon är toppen alltså. Tack igen :) Så nöjd med mitt hår! Satt där 3 timmar sen blev det att cykla direkt hem och äta och sen blev det filmkväll och mys.

Idag efter praktiken hämtade jag sonen och vi cyklade hem direkt, åt lite mellanmål och startade tvätten. Efter ett tag kom morfar på besök och lekte och busade lite. Vi tog en kopp kaffe och pratade lite, har ju inte hunnit prata så mycket eftersom han kom hem i söndags. Efteråt så gick sonen och jag ut med vagnen en runda, en tur till affären för att handla lite nödvändigt.

Sonen var inte alls på humör och lyssnade inte, så han fick sitta i vagnen och gud så galen han blev! Jag har aldrig sett honom så arg och ledsen som han var. Han slog och skrek. Alla tittade på mig men jag bara lät honom. Herregud. När vi kom ut från affären så stannade jag vagnen och pratade med honom. Han lugnade ner sig och sa förlåt mamma, jag ska vara snäll. Mitt lilla hjärta, varför detta humör idag? Nu sover han gått sedan en timme tillbaka och även jag ska nanna kudden snart. Samla ny energi inför imorgon :)

God natt ! :D

Gillar

Kommentarer

Jennie
Jennie,
Åh va fin du blev i håret! Älskar känslan när man nyss varit hos frisören 😍beautyela.se
sofiefriden
sofiefriden,
Den känslan är underbar. Tack ❤nouw.com/sofiefriden
Naatly
Naatly,
Härligt att praktiken känns bra 😃 Hoppas det fortsätter så och riktigt snygg i håret blev du! Kramnouw.com/naatly
sofiefriden
sofiefriden,
Ja hoppas jag med ! 😉 tackar 😊nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229