Hej fina du!

Det var ett tag sedan. Vi har haft fullt upp med det ena och det andra men idag har jag tid att skriva. Vet ni vad? Inatt har Levi legat i sin egna säng, i sitt rum, HELA natten. Helt otroligt! Han blev ledsen när han vaknade men inte som innan. Så det är ett litet framsteg. Kul :)

Vi hittade ett tält igår på loppis till Levi. I morse har vi spenderat rätt mycket tid att få ihop det. Men vi lyckades till slut! Jag har velat ha ett sånt tält ett tag till honom men har tyckt det varit för dyrt nytt. Så nu har han ett och jag la in en massa kuddar där, bland annat hans stora kudde som han alltid myser på. Tror han gillar det! :)

Kan man ligga där inne och mysa och läsa en bok tillsammans. Ser vi fram emot.


Här är två bilder från igår. Min far och jag hade lite att ordna igår. Bland annat handla lite saker till Gråen och även ta in parasollerna som vi fick. Vi fäste parasollerna på min cykel. Min far är ledig några veckor nu och ska vara inne på Gråen, så det är perfekt för Zeus att följa med. Och för första gången igår, så cyklade jag med Zeus hela vägen hemifrån och till City Gross. Jag är stolt över mig själv.... och Zeus. Jag menar, det är ingen liten hund man har att göra med. Haha... :) plus att jag hade 5 parasoller bak på cykeln. Visst är han fin? Vår hund.

Han ligger och väntar på att min far ska komma med båten. Så fort han hörde ljudet, ställde han sig upp och börja dra. Han ville åka båt! Han är riktigt glad för att vara på Gråen, där är han ute hela dagarna och kan njuta i gräset. Förutom idag då, eftersom det tvunget ska regna! :( *håller tummarna att solen kommer tillbaka*

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229