Hej på er alla fina!
Jag fick inlämnat mitt uppdrag i tid igår, kände mig lite stressad men det gick. Sen resten av kvällen så spelade sonen och jag spel och tittade tv innan han somnade.

Idag valde jag att ha sonen hemma för att kunna spendera lite tid med honom, det gör vi alltid jag vet men det var en sån dag helt enkelt.

Vi började morgonen med att packa vagnen och bege oss ut. Det blev först en tur ner i stan, jag tittade i lite affärer men hittade inget. Sen gick vi vidare ner mot havet, förbi seglaren och bort till Lagunen. Där bestämde vi oss för att leka på lekplatsen med spade och spann och massa vatten. 😁

Efter en timme där ca så packade vi ihop supersnabbt för att sonen behövde kissa. Sprang mot toaletterna och fick det avklarat. Efter gick vi ner i hamnen för att se om morfars båt hade lagt till men nej den var inte där. Vi gick längre ut och tittade ut mot Gråen, morfars båt var där. Vi satt oss och tittade ut på havet, alla båtar som körde förbi och väntade på morfar.

Inte kom där någon morfar!

Vi fick helt enkelt ringa efter honom! 😂

Därefter blev det en massa bus på Gråen. Vi lyssnade på musik och dansade, vi solade, Levi badade (ramlade i poolen😂), spelade kubb, kastade ringar spel, fikade och spela fotboll. Vi åkte därifrån strax efter 16.15 tror jag.

Ja, Levi sover 🤪

Hoppas ni har haft en lika underbar måndag som vi 😁😍☀️😎❤️

Gillar

Kommentarer

Sivervalls
,
Låter som en rikgit härlig dag 😊nouw.com/sivervalls
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229