Star Wars

God kväll
Idag har varit en stressig men ändå lugn dag. Haha hur går det ihop? Nämen dagen började med att jag var stressad och hade saker jag var tvungen att göra innan vi skulle på bio och se den nya Star Wars.

Lite ärende och vanliga saker men det viktigaste var att få färdigt inlämningsuppgiften i religion. Den skulle egentligen lämnas in senast den 16:e men eftersom vi hade bio idag och kalas imorgon så kände jag att idag var enda dagen att satsa på plugget. Den är färdig, den är inskickad, jag klarade det!

Så nu kan man slappna av och njuta av helgen. På tal om Star Wars, vi såg den på bio ikväll och Gud så besviken jag är. Den var kass! Jag vill inte avslöja något för er som inte sett den och därför väljer jag att bara skriva min åsikt. Ni som sett den, vad tyckte ni? (Utan att avslöja för mycket)

Kalas som gäller imorgon. Zerina blir 2 år. Ser verkligen fram emot att gå på kalas. Ett tag sen vi sågs dessutom. Saknar er! :)

Det blir att njuta av helgen för på måndag är ny vecka och nya prov och inlämningsuppgifter. Yay, roligt att plugga. Fick ju dessutom 100% Rätt på provet i Kommunikation denna gången också.

Ha en fortsatt underbar kväll och helg ! ❤

Gillar

Kommentarer

MakeupByEkholm
MakeupByEkholm,
Tråkigt att den inte var bra😬 nouw.com/makeupbyekholm
sofiefriden
sofiefriden,
Ja verkligen. Tycker om dom första Star wars nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229