God morgon!

Vi har precis gått upp, det blev ingen sovmorgon idag då jag har tvätt att ta hand om. Fram till 12 men det får bli två eller fyra maskiner bara eftersom syster och jag ska iväg på ett infomöte 11.30. Spännande!

Nu tänkte jag hinna med gårdagens ämne i utmaningen då jag var alldeles för trött för att skriva när jag kom hem. Vi var hos mamma igår och firade henne!

11. Jag tycker utedass luktar bajs. Haha. Nej men det luktar inte gott men det beror ju lite på vems utedass det är och hur pass personen sköter det. Vi hade utedass på Gråen förr och jag HATADE att gå in där. Jag kissade hellre vid en buske eller höll mig till vi kom hem igen. 😂 Idag har vi lite finare utedass, vad heter det nu igen? Mulltoa tror jag. Det är mycket fräschare! 😄

12. När kommer premiärdoppet i sjön/havet? Ojdå, det är svårt att veta när exakt det kommer att äga rum men det ska bli mycket varm innan jag hoppar i kan jag säga. Vi får väl se helt enkelt, sol och värme innan jag ens tänker tanken på att doppa mig i havet. 😊 Måste nog säga att det blir antingen Gråen detta året. Möjligtvis halvmånen eller borstahusen.

När kommer ditt premiärdopp? 😜

Vill du också vara med i utmaningen så klicka HÄR.

Deltagare i maj:

Ida
Jenzel
BP
Kraka
it_is/Anette
Marina
Sofie
Znogge
Madde
Marie
Mösstanten

Gillar

Kommentarer

Michaela
,
Hoppas att mötet gick bra. Själv hatar jag utedass 🤣nordengrim.nu
FrökenRödlök
,
Jag är så tacksam över att jag lever här och nu så jag får använda en riktigt toalett. Måste vart fruktansvärt för de förr i tiden som var tvugna att gå ut i ur och skur, varmt eller kallt väder, natt som dag och fick kissa och bajsa på ett utedass.. Fy fasiken.nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229