Så HÄRLIGT :)

God kväll alla fina läsare!

Idag har det varit en sån där UNDERBAR dag! I morse åt vi frukost och sen cyklade vi till dagis. Det gick bra att lämna trots lite tårar men stannade kvar utanför och han slutade gråta direkt. Jag cyklade till gymmet! YES YES YES gymmet. Jag är igång igen, äntligen. Idag blev det hård konditionsträning och LITE styrketräning. Ett pass på 45minuter.

Cyklade sedan hem och duschade och gjorde vid mig, sen en runda till DollarStore och Willys för att handla in. Åt havregrynsgröt med hallon och drack ett stort glas vatten. 13.30 cyklade jag och hämta lilleman på dagis igen och det hade gått riktigt bra. Han åt två stora portioner med köttbullar, potatis och sås. Han hade även lekt mycket och sovit en timme. Yay! Finally går det riktigt bra trots en vecka borta pga sjukdom. Härligt!

Vi cyklade till morfars jobb efter dagis, där showade han för personalen och drack massa kallt gott vatten från maskinen. Gullunge! :)

Morfar följde med oss hem och åt middag och lekte en stund. Det blev en runda till lekplats med morfar innan han cyklade hem. Sen har vi bara lekt, tittat barnprogram och myst. Lilleman somna för en timme sedan. Älskar dig underbara pojke! :)

Mamma älskar dig Levi ❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229