God kväll!

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig men tänkte jag skulle skriva lite snabbt om dagen. I morse vaknade jag LITE sent och sonen sov fortfarande (vilket är ovanligt för han brukar väcka mig). Fick upp honom, drack en snabb kopp kaffe, sonen fick juice medan han tittade på tv. Sen snabbt på med kläderna!

Jag vaknade i natt på grund av vädret, herregud som det smattra mot fönstret. Men väl klara på morgonen så skulle vi ta hissen ner men den fungerade fortfarande inte (sen i lördagskväll) så vi fick gå ner. Cyklade och lämnade sonen på förskolan sen iväg till praktiken. Jag hann precis komma i tid, 07.30 var jag där. Runt 12.45 cyklade jag ifrån praktiken för att gå på begravning, sedan tillbaka igen vid 15.00 för att vara med och stänga. Så jag slutade 18.00 ca.

Mormor hämtade sonen på förskolan, vilket uppskattades av sonen. Fick fika med mormor :) Sen blev det bara macka och lite tv tittande innan läggdags. Han sover och snart ska jag också det. Ganska trött efter denna dagen alltså...…..

Jag tänkte jag skulle dela med mig av någon bild från begravningen, jag tyckte blommorna var så fina.

Vila i frid Göran!

Du är saknad 😥

Gillar

Kommentarer

Johannna
,
Beklagar sorgen. Men så vackerT det var gjort❤️nouw.com/johannna
sofiefriden
,
Lexochlogan
,
Beklagar sorgen, hoppas det var en fin begravning. Ja blommorna är ju alltid helt magiska nouw.com/lexochlogan
sofiefriden
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229