Jovisst! Vaknade lite i 6 av att lilleman var vaken och hungrig. Han fick lite mat, en ny blöja sen somnade han om.
Jag bestämde mig för att träna, tog på mig träningskläder & skor. Tar på kopplet på vår fina doberman.
Sätter igång runtastic & musik på Spotify.
Vi börjar gå och när vi kommer till den stora gröningen så ser vi harar men Zeus går fint förbi, går och kissar och gör sitt.
Vi går ännu en bit, i snabb hastighet!
Vi möter en liten hund som börjar skälla och Zeus blir irriterad men han fortsätter gå. När vi kommer till teaterparken började det små regna så jag tänkte vi får kapa rundan här och börja gå hem.
Jag ser då en schäfer, ingen liten och hundens matte sitter på en bänk och typ sover. Det enda jag har i tankarna där, "Hoppas att den är kopplad!".

Det var den som tur är men den visade tänder och skällde riktigt mycket. Ägaren låg kvar utan att resa sig upp och kolla. Vår underbara dobermann gjorde ingenting.

Det är också på tiden att människor börjar ändra uppfattning om vår dobermann. Han kan bli irriterad och skälla, såklart. Men oftast är det han som visar gott uppförande och går förbi snällt. Och om han skäller så säger vi till honom... det är mer än jag kan säga för andra hundägare här i vår stad.
Dom brukar bara kolla på oss med en min precis som, "jag behöver inte säga till min hund för den är inte lika farlig som din!".
OCH DET STÖR MIG!

Annars gick vi hela 3.30km i snabb takt. Vilket var riktigt underbart & vi hann in innan regnet började ösa ner. Yay!

Godmorgon förresten 😘

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
,
Exakt. Folk borde kolla på varje hund för sig och inte dömma efter ras! 😪😊nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229