Hejsan alla fina!

Jag har precis börjat jobba för Partylite. Fick hem mitt startpaket häromdagen och har kollat igenom det, tagit bilder & luktat på otroligt ljuvliga dofter. Det jag har hemma är bara en bråkdel av allt som finns att beställa.

Här nedan ser ni en färgskiftande ljusbas, den roterar mellan 4 olika färger och används tillsammans med GloLite glasljus eller GloLite pelarljus.

Här nedan ser ni Clearly Creative Bubbeltrio, det ska man köpa om man gillar att variera dekorationen. Man kan själv välja vad man vill ha i hållarna under ljusen. Som jag gjort här under, bara för att visa er... jag valde att ha jordgubbar, hallon och blåbär bara för att jag tycker det är på tiden sommaren kommer!! ;)

Partylite har ljus i otroligt många färger och över 45 exklusiva dofter. Bland annat våra 4 nya dofter för sommaren, Guava Caipirinha, Samba Sunset, Tropical Flower & Copacabana Beach.

Är ni nyfikna på dofterna?

Här nedan ser ni teljus med doften Pink Grapefruit & votivljus i doften Strawberry Surrender från Forbidden Fruits Collection. Härliga dofter allihop.

Kontakta mig om ni är intresserad av att komma på en visning, ha ett ljusparty hemma hos er, eller beställa produkter :)

Gillar

Kommentarer

caroline
,
men sååå härligt!!www.carrostyle.devote.se
sofiefriden
,
Ja visst är det 😀nouw.com/sofiefriden
Skogsraah
,
Vad roligt med ljusparty!skogsraah.se
sofiefriden
,
Ja det är det. Det finns så mycket fint och härliga dofter. 😊nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229