Igår kom min pappa hit och lämnade rakapparaten till min sambo som nu har rakad skalle by the way. 😎 Inte första gången.

Pappa frågade mig om vi hade ätit och så för han var sugen på McDonalds vilket jag tyckte var lite udda för honom men jag sa att vi kunde gå dit. Tänkte att han ville gå en runda med Zeus och så för det brukar han göra. Sambon skulle bara raka av håret först. Men jag fick intrycket av min pappa att han var lite stressad och förstod inte varför. Han sa att vi inte kunde stå i vägen i hallen och sen ringde hans telefon.

Jag tyckte något verkade skumt så jag lyssnade på pappa när han pratade i telefon. Meningen han sa till personen i andra sidan, avslöjade allt. "Jag gör så gott jag kan". Där förstod jag att det var något på gång. Min sambo hade inte en aning.

Jag stod bakom pappa med ett stort fånigt leende medan han dammsugade hallen. Jag visste att han hade snackat med min syster, jag visste att hon var här med sin son för att överraska mig! (Jag fyller år på söndag)

PLÖTSLIGT så knackar det på dörren. Och jag sprang dit helt överlycklig för jag visste vem som stod bakom. Och hade jag rätt?

YES! 😄😍

Så vi har alltså finbesök från Borås. Helt j*vla UNDERBART. Vi körde till McDonalds för lite mat sen hem och kollade film innan vi skulle sova.

Nu dricker vi kaffe och tittar film igen 😀

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229