Hej allihop!

Idag fick jag sovmorgon till runt 09, lilleman brukar annars inte somna om efter 07. Vi tog det riktigt lugnt på morgonen, åt frukost och kollade tv. Jag satt och sms:a med min syster om lite allt möjligt och hur vi saknade dom och dom saknade oss.... Helt plötsligt hoppar hunden upp, springer till dörren helt överlycklig. Och jag hörde knappt att det knackade på dörren, trodde jag hade hört fel. Men då knackade det igen. Jag visste det var någon vi kände med tanke på att Zeus var så glad men jag trodde det var min far som brukar vara här. Jag kollade ut men såklart kunde man inte se något, då någon höll handen för!

Jag öppnade dörren och där stod min syster och systerson, SUPERGLAD blev jag OCH chockad. Vet inte om jag sagt det innan men mina systrar bor inte så nära. Så himla mysigt med oväntat besök :)

​Eftersom jag precis fyllt år så fick jag nu min present av mina systrar med familjer. Helt underbar bokstav L till mitt halsband, eller armband om jag känner för det. L:et kommer från Thomas Sabo. TACK så jättemycket, jag blev riktigt glad för det. TACK TACK TACK :)

Nu har jag och sambon precis ätit supergod mat, orientalisk kasslergryta med ris. BÄSTA! Och sen kom ännu ett oväntat besök.... min far. 

Ha en toppen kväll :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229