God kväll.

Vilken dag det har varit, först så försov jag mig självklart och sonen sov också vidare så honom fick jag väcka. Jag kom iväg till skolan i alla fall, lite senare än planerat men det fick gå. Bättre sent än aldrig? Det var diskussioner och redovisningar i klassen, det var sådär intressant. Sen var det utvecklingssamtal med läraren och det gick väl bra. Fick veta betyg i Människors Miljöer, sämre än jag hade velat ha men det är fortfarande ett bra betyg. Jag avslöjar inte mer än så ;)

När jag kom hem fick jag middag, tack syster. Sonen blev genast gnällig när mamma kom hem. Och idag fick han ett "utbrott" eller vad man ska säga, 3 års trots antar jag. Inget roligt, det varade nog i 45 minuter av skrik, gråt och hoppande. "Mamma, mamma, mamma" och mycket mer! Jag var extremt trött i huvudet och hade ont i öronen när han väl var färdig. Då kom han och sa förlåt och kramade mig och sa att han skulle vara snäll. Yes, min lilla söta och charmiga pojke, han kan han också.

Nu är jag ledig från skolan fram till måndag, förutom att plugga till provet vi har den 18:e så har jag inga andra uppgifter JUST NU, allt kan hända. Skönt faktiskt! Men provet är på 6 kapitel så jag har att göra ändå. Blää.

Planerna resten av veckan:

  • Torsdag - fixa ärende, umgås med syster
  • Fredag - Gratulera Edwin, chilla och plugga med Ankan
  • Lördag - Barnledig, umgås med pojkvännen
  • Söndag - Kalas, Zerina fyller 3år!

Yes, nu ska jag plugga lite sen blir det film med syster efter att sonen har somnat. Ha en fortsatt trevlig kväll 😘


Gillar

Kommentarer

Em
,
Skönt med lite långhelg 😊 hoppas du får en underbar helt 😊 www.emmamatildaa.se
deveny
,
Jeg skjønner at du er opptatt, det tar tid å lese og lære seg alle seks kapitlene. Lykke til.www.deveny.no
IP: 82.99.3.229