Hej på er!
Alltså det är helt sjukt men jag sitter just nu och skriver på en iPad. Jag är en Samsung människa, en av mina första mobiler var faktiskt en iPhone men när jag byta till samsung så blev jag helt förälskad. Men ska jag vara helt ärlig, när jag haft surfplatta har det alltid varit samsung eller något annat märke och INGEN har fungerat särskilt bra. Långsamma och jobbiga och batteritiden har varit sämst.
Nu beställde jag en iPad, den är snabb, allt fungerar som den ska och batteriet har varat i 1 dygn och det finns fortfarande 43% kvar.
Jag älskar fortfarande samsung när det gäller mobiler men måste vara ärlig att iPad är så mycket bättre än alla andra surfplattor jag provat.

Nu ska jag uppdatera er lite om oss, jag är fortfarande dålig men känner mig betydligt bättre men ingen skola idag heller. Sonen är hemma eftersom jag är hemma, vi spelar, bygger och busar. Så mycket jag orkar!
Igår var han med sin pappa några timmar så jag fick vilat ordentligt. Sen åkte jag med dom en runda och köpte morötter för att mata djuren i Karslund. Så fick man lite frisk luft också. Välbehövligt!

Nu ska sonen iväg med morfar och tömma båten på vatten. Jag har städat köket och är snart färdig, sen ska jag städa sovrummet och bädda rent, sen blir det ett avslappnande bad. Får passa på när morfar aktiverar sonen!

Ha en underbar onsdag!

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
,
jag är ett samsung fan jag hehe, önskar dig en fin kväll kramnouw.com/yasminegill
sofiefriden
,
Det är jag också 😁nouw.com/sofiefriden
Fröken Rödlök
,
Jag gillar också samsung på mobiler, även om jag haft iphone i omgångar. Får se vad det blir nästa gång.. är beredd på att testa senaste iphonen faktiskt.www.frokenrodlok.se
sofiefriden
,
I mobil skulle jag aldrig kunna tänka mig iPhone, aldrig, nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229