Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är rätt förbannad, irriterad. Igår var vi på Ullared och jag köpte två fina hyllor, samma stringhylla som jag köpte sist, som jag har visat er. Men alla lådor var öppna på något ställe så jag kollade dom noga innan jag köpte dom. (kollade så att dom inte var i sönder) Vilket dom inte var men det fattades en del, ena gaveln. Så sjukt irriterad nu! Det är alldeles för långt att åka för att byta men ska ringa dom iaf och hoppas på att dom kan skicka sista delen.

Har iaf fått upp den ena hyllan och ändrat om i vardagsrummet. Bild kan ni få senare 😘 När jag är nöjd 😄

Ska sätta upp en tavla till, en över soffan. Har tagit ner den som satt där innan då den passade bättre på ett annat ställe. Alltså jag kan förstå att ni tänker "gör hon inget annat än att städar, rensar och ändrar om" haha men så är det när man inte trivs med hur det är och fortfarande försöker hitta "sitt hem". Jag kan säga att jag har kommit långt, det börjar närma sig RÄTT.

Hur ser era hem ut? Har ni hittat "rätt" och känner er nöjda? ❤

Gillar

Kommentarer

evelinarou
,
Åh vad jobbigt, hoppas att de kan skicka! nouw.com/evelinarou
sofiefriden
,
Ja hoppas jag också:) nouw.com/sofiefriden
lilagardiner
,
Nu har du bara en lägenhet att inreda. Vi har ett två våningshus... jisses vilken tid de tar 😂 Men börjar smått komma iordning på nedervåningen iaf 😊 Alltid roligt med nytt! Tråkigt med Ullared. Redigt irriterande. nouw.com/lilagardiner
sofiefriden
,
Ja det är lite skillnad men vi har alldeles för mycket saker 😊 irriterande ja. nouw.com/sofiefriden
IP: 82.99.3.229