Idag kom mitt paket från Nordicfeel som jag beställde igår. Leveransen är verkligen snabb! Har köpt lite produkter från Löwengrip Care & Color. Klicka på bilderna för att komma till sidan där jag köpt produkterna.

Jag började läsa Isabella Löwengrip Spångberg's bok, Babyboost! - Jag måste säga, jag har aldrig haft intresset för att läsa böcker innan men när jag köpte hennes och Pingis Hadenius bok Economista för något år sedan så kunde jag inte sluta läsa. Detsamma är det med denna boken. Jag började läsa den för 9 dagar sedan och jag avslutade den idag. Helt otroligt! ;) Jag kan varmt rekommendera båda böckerna!

​Annars har jag inte hittat på så mycket idag, tagit det väldigt lugnt. Vi har varit hos BM idag och kollat det vanliga, bebis mår bra. Det är BF + 5 dagar idag, tycker det är lite jobbigt att vänta.. men han kommer när han kommer. 

Jag har flyttat min blogg eftersom jag inte är så bra på koder och nouw har ett mycket enklare sätt att fixa bloggdesignen på. Jag har inte riktigt bestämt mig hur jag vill ha bloggen än men man får ju testa sig fram. Och dessutom håller jag mig sysselsatt medan vi går här och väntar på vår bebis :)

Ha en underbar kväll

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229