Godmorgon!
Nu sitter jag med en kopp kaffe i soffan och försöker vakna innan jag ska göra sonen och mig redo. Vi ska nämligen på kalas om bara någon timme. Först ska vi hämta E och Z så dom kan åka med oss till Hbg. Tänkte jag avslöjar inte mer om det just nu. 😮

Igår åkte vi med Lola och Edwin ut till mamma och Håkan, åt tacos och drack lite kaffe efteråt. Levi fick en skateboard av mormor, vilken cooling. Sen körde han lite på sin traktor som han har där.

Vi började prata lite om träning och olika övningar vi gjort på Fitchallenge och då började allt. 😂

Ja, vi ligger på golvet och ska göra situps. Sonen står bakom och frågar vad vi håller på med. Vi, eh, tränar!? 🤔😂

Nog om det. Jag skulle ju berätta om mina mål för denna månaden. Tänka sig, juni månad redan.

MÅL JUNI:

- Träning. Fortsätta med promenader/powerwalk och Fitchallenge två dagar i veckan. Plus övningar hemma.

- Kost. Äta bättre helt enkelt. Det har jag redan börjat med, då syster och jag plockat ut lite vi inte ska äta. Här ingår vatten som jag måste dricka mycket av, har fått in det i rutin så dricker bra redan, bara att fortsätta.

- Godis. Ska inte äta godis, chips, kakor eller dricka läsk och sånt. Någon gång IBLAND ÄR OKEJ men helst undvikas. Den stora boven här för mig är choklad, jag älskar choklad!

- Utbildning. Måste jag nämnda vad som ska göras här? Satsa hårt och bli färdig! Denna fortsätter i juli också eftersom jag är färdig mitten av juli.

- Habit Tracker. Började använda Habit Tracker maj månad och det har gått hyfsat, håller koll på mina mål så det är bra men behöver fylla i den dagligen. Kan visa sen hur den ser ut.

Det var mina mål, inga jätte stora men tänker inte pusha för hårt i början eftersom jag är i återhäntningsfasen. 😊 Har jag glömt något så är det för att jag inte är helt vaken än. 😂 Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig i ordning.

Ha en fin lördag🌹

Gillar

Kommentarer

Sarah
,
Vad roligt med kalas 😊 Lycka till med dina mål 😊CheerSarah.devote.se
sofiefriden
,
AnnaSkarblom
,
Vilka bra mål du har satt upp. Jag skulle verkligen också behöva dricka mer vatten. Jag är så dålig på det. nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229