God morgon!

Jag har nämnt i tidigare inlägg att jag skaffat ny inredning och en del har frågat om bilder. Så nu tänkte jag göra ett inlägg om all den senaste inredningen jag har köpt.

Jag kan börja med att berätta att i slutet av oktober detta året så har jag bott i denna lägenheten i 3 år. Nu bor bara sonen och jag här, eftersom det inte funkade mellan sonens pappa och mig. (nog om det) Det har tagit såhär lång tid för mig att få vår lägenhet att kännas som ett hem men nu har jag verkligen den känslan. Lite saker i taget, ett rum i taget. Jag uppdaterar allt eftersom jag har möjlighet till det.

Vardagsrummet är det rummet som sonen och jag använder mest. Här leks det, pluggas det, tittar på film och mycket mer. Därför har det varit prioritering här. Jag har bytt ut den stora tavlan med city motiv till 3 mindre tavlor. (fast ändå inte små) De tre tavlorna hör ihop men egentligen inte ändå. (när ni ser tavlorna och läser texten på tavlan i mitten så förstår ni) :)

Sen har jag alltid varit för silver och INTE guld men det har ändrats helt det sista året. Nu är det guld och INTE silver. Vardagsrummets färger går i grått, svart, vitt, guld och brons. Ni lär se! :)

Kuddarna, mattan och ramarna till tavlorna är från Rusta. Posterna är från Desenio.se, filten är från IKEA och soffan är från Mio. (fast jag köpte den på loppis) Marmorbordet är den nyaste inredningen och det är köpt på TradeMax. Älskar det! Eller ja, jag älskar hela vardagsrummet nu. Puffen och brickan uppe på bordet är från DollarStore och vasen med blommorna är från Gekås. Sen har vi klart gardinerna också, i grå sammet som också är från Gekås!

Här kommer bilder! Hoppas inte jag glömt något, i såna fall får ni ställa fler frågor ;)

Ja, jag ser att det finns ostbågar på mattan. :P

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
,
Det ser SÅ fint ut alltså!! <3nouw.com/emmaengstrom
sofiefriden
,
Åh men tack 😊nouw.com/sofiefriden
2barnsmammaochfru
,
Vad snyggt du har det =)nouw.com/2barnsmammaochfru
sofiefriden
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229