God morgon!

Det är så roligt att läsa era fina kommentarer, jag uppskattar det verkligen. Ser fram emot att visa er nästa rum, som då är vardagsrummet.

Har ni missat mina två andra lägenhetsinlägg så finns dom här, HALLEN och BADRUMMET.

Vardagsrummet går i färgerna grått (IGEN), svart, vitt, guld, silver. Alltså jag måste erkänna. Hela mitt hem går i färgen GRÅTT, på ett eller annat. Men denna gången är det i alla fall inte väggarna (som tur är), utan soffan och någon kudde. 😂

Inredning: Soffan är från Mio men har köpt den på en loppis sida. Marmorbordet kommer från Trademax. Ramar och några kuddar från Rusta. Men planscherna i ramarna är köpt från desenio.se. Filten, de guld gula kuddarna, hurtsen och skrivbordet är från IKEA. Pallen är från Dollarstore. Gardiner i sammet och hyllorna på väggen är från Gekås. Tvbänk och höga hyllan är också från IKEA.

Det är tomt på några ställe och jag funderar fortfarande lite över hur det ska vara men så länge är det bra. Ibland har man för mycket saker och det går inte riktigt ihop. Ni ser min lilla träningshörna också.

Detta rummet är på god väg men långt ifrån klart ändå. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på hyllorna eller nedanför, det ser rätt tomt ut där. Men så ser det ut för tillfället.

Sonen och jag spenderar mesta av vår tid där, ser film, leker, spelar spel, tränar, pluggar. Ja you name it. Det är vårt allrum. Och på sommaren är balkongen en plats jag trivs mycket på (om vi inte är ute, som vi alltid är).

Så vad tycker ni so far? 😄

Nästa lägenhetsinlägg jag kommer visa er är sovrummet. 😃 (dröjer nog)

Gillar

Kommentarer

JuliaElisabeth
,
Gud vad fint du har de hemma! Du är jätte duktig på att inreda 😍nouw.com/juliaelisabeth
MammaJenny
,
Så fint du har det 😊 Gillar taklampan <3 Kram nouw.com/mammajenny
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229