Jag vet att det har dröjt ett tag mellan lägenhetsinläggen nu men idag kommer jag visa er sonens rum. Det är städat för stunden (5 minuter senare är det kaos).

Färgerna i sonens rum är vitt, grått, svart och blått i olika nyanser. Det är det näst största rummet i lägenheten och jag tycker det är så svårt att möblera (har möblerat det 1000 gånger). Ni får absolut komma med förslag om ni ser en bättre lösning på att få det mysigt.

Inredning: Sängen, bordet och stolarna, de vita hyllorna, köket, bokstället och byrån är från IKEA. Mattorna är från Dollarstore. Förvaringshyllorna (de vita/gråa), huset och fåtöljen är från Jollyroom. Svarta stringhyllorna och blå sammetsgardinerna är från Gekås. Tavlorna är från Mixtiles.

Tanken är att det ska komma upp mer på väggarna, fler tavlor från Mixtiles efterhand. Älskar dom! Kanske någon hylla till där det är helt tomt. Min son har alldeles för mycket leksaker, JAG VET! Jag har ändå tagit ut rutschbanan, målet (han älskar fotboll), polismotorcykeln och lastbilen. Sen har han sin Spiderman cykel och Blixten McQueen bil som han kan köra. Men Blixten bilen är STOR och den är i källaren.

Stort rum men ändå ingen plats? Undra varför! 😂

Förvaringslådorna som står på golvet och Disney krukorna har jag köpt på loppis. Omtagen runt gardinerna är från JYSK.

Berätta gärna vad ni tycker och om ni har några tips på hur jag kan möblera bättre eller få det mysigare. Jag är öppen för förslag. 😁

Nästa och sista lägenhetsinlägg jag kommer visa er är köket (jag antar att ni inte vill se mina garderober). 😂

Ha en underbar fredag, trevlig helg! 😘


Gillar

Kommentarer

MammaJenny
,
Så fint rum han har. Du är så himla duktig 😊 Kram <3 nouw.com/mammajenny
jennifermarie
,
Jätte fint pojkrum 😃 Jag har för inte alls längesen gjort om grabbens rum från pojk till tonåring 😊 nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229