God morgon!

Vad roligt att ni tyckte om min idé att visa min lägenhet. Tack för era fina kommentarer om min hall. Nu kör vi vidare med badrummet som är nyrenoverat.

Om ni har missat förra lägenhetsinlägget tryck HÄR.

Badrummet går också i färgerna grått och vitt men det finns även detaljer med silver och guld och dessutom grönt! 😍

Inredning: Alla pallar, samt pottan som finns i badrummet kommer från IKEA. Trähyllan och plastblomman som ni ser på en annan bild efter kommer också från IKEA. Tvättkorgen och hyllan med korgar är från Jysk (jag har fått hyllan av syster). Duschdraperiet och marmorbrickan kommer från Gekås. Papperskorgen från Biltema och hyllan i hörnet på badkaret kommer från Dollarstore. De fina tvålpumparna kommer från Maxi i Borås (syster som köpte till mig).

Jag är verkligen nöjd med mitt badrum, ni skulle sett hur fult det var innan. Orange/brunt golv och väggar. När vi flyttade in 2015 målade vi väggarna i vitt för att badrummet inte skulle göras vid just då, det var en tillfällig lösning. Golvmattan var sönder och det fanns hål i golvet efter en bidé. Så ni förstår varför jag är nöjd? 😂

Min mamma fick fria händer att välja golv- och väggmatta och hon gjorde ett riktigt bra jobb. Jag gav henne bara ett förslag om vad som kanske hade varit snyggt. Älskar att golvet är mörkare och att hon valde en bord där uppe. Annars hade det nog sett rätt tråkigt ut. Så TACK mamma!

Badrummet är verkligen så snyggt nu, jag älskar det! 😍

Vad tycker ni om mitt badrum? Lyckades min mamma att välja rätt? Och passar min inredning? 😊

Nästa lägenhetsinlägg kommer jag visa er vardagsrummet! 😃

Gillar

Kommentarer

Michelle
,
Roligt att du visar lite pö om pö ang din lägenhet 😊 michellefrandell.blogg.se
sofiefriden
,
Ja jag tycker det är roligt 😁nouw.com/sofiefriden
Jessicaburman
,
åhh så fint badrum ni har, jag älskar tapeterna <3nouw.com/jessicaburman
sofiefriden
,
IP: 82.99.3.229