God kväll alla fina läsare!

I morse väckte sonen mig 05.30 ungefär och var pigg och glad, han ville att vi skulle gå upp. Jag var supertrött och ville sova i alla fall till 07.30, eftersom sonen dessutom väckte mig i natt för att han behövde kissa. Han sa: "Mamma, du måste springa med mig". Yrvaken som jag var, fattade jag inget så jag frågade varför och då svarade han: "Annars kissar jag på mig". Jo men tack! Självklart hoppar man upp, tar sonen i famnen och springer in på toaletten. Väldigt duktigt av honom att vakna upp för att kissa! :)

Vi gick upp alldeles för tidigt, jag fick mitt kaffe och han fick sin yoghurt och vi tittade på tv tillsammans innan vi gjorde oss klara. Sen cyklade jag till förskolan och lämnade honom för att bege mig själv till skolan. Lite redovisningar sen hem.

När jag kommit hem ringde det på dörren och där stod min systerson, överraskad blev jag. Han ville bara hälsa på och säga Grattis. Lite senare kom morfar också, som hämtade Levi på förskolan. Vi fikade lite med kaffe och kaka eftersom det var min födelsedag. :) Morfar var snäll att ta med Levi ut ett tag så jag fick pluggat lite, sen när dom kom tillbaka så körde morfar hem. Sonens pappa med vovve kom förbi en runda och gratulera mig. Jag fick present av honom och sonen förra veckan, två jättefina tavlor som ni ser på bilden. 😍

Några timmar senare kommer min syster med en bukett tulpaner och ett fint kort som hon själv gjort. Tack! 😘

Och en stund senare dök min mamma och Håkan upp för att gratulera mig. Vi fikade med kaffe och kaka igen. Så idag blev det lite mycket fika men det gör mig inget. :)

Sonen var ju på förskolan idag, trots att han hostade och var förkyld igår. Idag är det värre, hostar hela tiden, näsan rinner och feber på det. Men trots det var det inga problem att busa med mormor, Håkan och moster Lola. "Hur gör Lola?" 😄

Tack för presenterna och tack alla som gratulerat mig på min dag! 🌷

Gillar

Kommentarer

Amandizan
,
Grattis i efterskott låter som du hade en bra födelsedag med mycket fika😀nouw.com/amandizan
ssandraaf
,
Grattis i efterskott 😊 nouw.com/ssandraaf
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229