Igår överraskade min sambo och far mig. Det enda jag visste var att vi skulle gå hemifrån 14.30, vi började gå mot stationen för att möta min far. Väl där så förstod jag att vi skulle åka tåg och jag misstänkte att vi skulle över till Helsingör. (min sambo och far försökte vilseleda mig)

Vi gick sedan upp mot båtarna och dom avslöjade att vi faktiskt skulle dit. När vi var på båten så beställde vi var sin öl (sambon och far tog även shot) *blä*

Det var riktigt trevligt och jag hade ingen aning om vad nästa steg var. Vi gick till ett café som heter Miss Coffee, där drack jag en Chai Latte och åt en cookie.

Det började regna när vi satt där inne och myste men när vi skulle gå så hade vädret gett med sig lite. Måste vara på grund av att det var min dag. Haha... Vi började sedan gå mot båtarna igen, vi hade en tid att passa men vi hann med Borgerkroen också, där vi drack var sin öl. Efter det tog vi båten tillbaka till Helsingborg. Vi gick från stationen och hamnade på Pinchos. Jag hade aldrig någonsin varit där förr men jag hade hört mycket om det. Min sambo hade bokat bord till oss 18.45.

Pinchos är en restaurang var man beställer mat och dricka genom en app på mobilen. Väldigt spännande och annorlunda! Vi började med att beställa var sin öl och 3 rätter vars.

Plankstek á la Pinchos - Hamburgare med ost och bacon - Stekta räkor

Pulled Beef Wrap- Crispy Chicken

Daimbrownie -Belgisk Våffla - Marängsviss

Det var riktigt fräckt alltså, jag är väldigt positivt överraskad. Jag älskade stället! Miniportioner av lite allt möjligt är perfekt när man inte kan bestämma sig. Min favorit var helt klart stekta räkorna och hamburgaren. MUMS.

Man kunde beställa i omgångar och mobilen plingade till när det var klart att hämta, antingen i baren eller där uppe. Maten stod på långa plankor.

Tack för en underbar födelsedag, jag är riktigt glad och hade riktigt trevligt.

Tack älskling och tack pappa!

Tack till alla som gratulerade mig på min födelsedag 😍

Gillar

Kommentarer

Mirre
,
Så mysigt och härligt och gott det ser utsweetwords.se
sofiefriden
,
Ja det var det och riktigt gott 😊nouw.com/sofiefriden
sillyme
,
Åh tura var längesen man gjorde. 😊nouw.com/sillyme
sofiefriden
,
Ja för mig också. Har bott i Danmark så älskar att åka dit 😁👌😄nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229