God morgon !

Nu är vi äntligen lediga. Skolan är över, för nu. Jag börjar igen i januari. Ska bli otroligt skönt att få vara hemma, ta det lugnt och bara mysa med familj och vänner.

Idag ska vi till Levis förskola för sista gången detta året, han ska bara dansa med kompisarna runt granen sen ska vi bege oss vidare. Det var inte meningen han skulle dit alls men han ville dansa med kompisarna och då ska han få det. Morfar joinar oss nu på morgonkvisten. Efter julfesten på förskolan ska vi hem till min farmor och hälsa på, lite fika och ge henne julklapp. Hon ska få ett inramat foto på Levi, som varje år. Plus pepparkakor och julgodis som Levi och jag gjort. Och moster.

Efter att vi varit där på besök ska vi träffa Ankan, gå ner i stan och shoppa lite sen ta en fika. 😍 Ska nog inom lokalen och hämta pyntet till granen som ska upp idag. (jag vet, lite sent) Sen klockan 17 - 22 är det tvätt som gäller!

Vad har ni för planer idag?

Puss & Kram Sofie

Gillar

Kommentarer

emmajenniee
,
Låter som en mysig dag. Jag har varit på bonussonens julavslutning, handlat näst sista julklappen och städat 😄nouw.com/emmajenniee
sofiefriden
,
asemartensson
,
Va skönt med ledighet 😊nouw.com/asemartensson
sofiefriden
,
Så skönt 👌nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229