Hej alla läsare!

Nu välkomnar vi JULI månad. Och denna månaden startar med att jag vill säga stort GRATTIS till min systerson som blir 19år idag. Jag hoppas att din dag blir fantastisk och hoppas att vi ses snart. Saknar dig Kevin! :)


Igår umgicks jag och Levi med mormor, åkte till Center Syd och kollade lite affärer. Det slutade såhär.....

Lite nytt i lillemans garderob. Några av plaggen är större, som han kan använda senare men man får ju passa på när det är REA helt enkelt. Man måste vara smart. Vi var runt lite överallt och lilleman var pigg och glad... när vi kom till sista stället, butiksloppis. Så gick jag med lilleman i famnen, sittandes och han somnade rakt upp och ner utan att jag ens märkte det. Så himla söt alltså!

Tack så jättemycket M för att du handlade dessa saker till mig i Ullared, Gekås. Riktigt snällt av dig! :) Så himla NÖJD.

Coolingen själv. Mamma och pappa älskar dig så otroligt mycket!!!

Tänk så fint väder vi har haft och nu är det så himla tråkigt väder, regn och blåst. Jag hoppas verkligen att sommaren inte är över. Kom tillbaka sol, vi saknar dig. Haha. Nej men seriöst, nu vill vi ha sol och värme så vi kan gå till stranden och sola och bada och njuta av sommaren. Hoppas på bra väder imorgon då det är fisketävling, inte för att jag ska med men min systerson ska med min far ut och vi ska antagligen över till Gråen i såna fall.

​Vad händer hos er i JULI månad? :)

Gillar

Kommentarer

Victoriahilmersson
,
sofiefriden
,
Kamilla
,
Vilken sötnos i kepsen. Fina saker du hittade till sötnosen.

Kram Kamilla
kamillaskamera.blogspot.se/
sofiefriden
,
Tackar! 😊 ja vi hittade en del 😆
Kram
nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229