Julgranen har kommit upp :)

God kväll alla underbara människor!

Idag har varit en riktigt bra dag, vaknade runt 7 på grund av sonen, som vanligt men jag lyckades få honom att ligga kvar i sängen till ca 9 och det var så himla skönt. Vi gick upp och tittade på tv och åt frukost och myste lite, sen runt 11-12 tror jag, gick min syster, min son och jag ner i stan och hämtade julgranspyntet i vår loppislokal. På vägen hem blev det lekplatsen, en väldigt liten stund, så kallt ute.

Vi gick hem och lämnade sakerna, sen tog vi systers bil för att hämta hennes son på skolan och därefter körde vi och handlade in lite mat och annat. När vi kom hem blev det mat och att pynta granen, ÄNTLIGEN. Vi åt egengjorda hamburgare och pommes idag, så himla gott alltså. Slängde i mig maten! :P

Sen har vi även hunnit spela lite på våra nostalgispel. Jag köpte hem Sega också, där köpte jag Alex Kidd, California, Sonic och James Pond. Så himla roligt att spela.

Sonen och jag bestämde oss för att följa morfar hem, nästan hela vägen. Faktiskt nästan till dörren, sen somnade lilleman och jag sa hejdå till min far och gick vidare. Det blev en rätt lång runda ändå och det duggregna. Genomvåt när man kom hem. Men skönt ändå!

När vi kom hem och sonen hade vaknat, så tittade vi tv, film och åt lite gott sen borsta vi tänderna och gjorde oss redo för sängen. Sonen och jag brukar ha samtal innan han somnar. Vi säger "Jag älskar dig", "kärlek" och "god natt". Det blev tyst, sen säger han: "Ella är en flicka." Jag svarar: "det är hon" och då säger han: "Ella är min flicka". Så himla go! 😍

Nu sover han gott och jag ska titta film med syster, "Bird Box", sen blir det sängen för mig också.

God natt!

GLÖM INTE MIN TÄVLING MED BABBLARNA ---> HÄR!

Gillar

Kommentarer

Annaasvensson
Annaasvensson,
Var filmen bra? Själv sugen på att kolla på den😊 & så fin granen blev😊nouw.com/annaasvensson
sofiefriden
sofiefriden,
Det var den jag gillade den skarpt =)nouw.com/sofiefriden
madelenekirk
madelenekirk,
Så mysig dag, granen blev även riktigt finnouw.com/madelenekirk
sofiefriden
sofiefriden,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229