En månad kvar till JULAFTON! 🎅🎄🎁

Detta året blir annorlunda för oss inför jul. Sonens pappa och jag har firat alla jul och nyår tillsammans som en familj men detta året blir det inte så, då vi inte längre är tillsammans. Så nu, som alla andra som har delad vårdnad ska vi bestämma vem som har vilken jul och allt det där. Vi bestämde det tillsammans och pappan har både jul och nyår detta året, så har jag nästa år. Men det är ju inte så att man inte firar jul med sitt barn bara för att man inte ses på julafton.

Vi har inga spikade planer än men antingen den 23:e december eller den 25:e december ska jag fira jul med min son. Om vi gör det tillsammans med andra eller inte, det vet jag inte än. Men vi har redan fixat vad vi ska ha på oss.

Jag ska ha samma som förra året, en klänning som verkligen skriker JUL. och detta året har jag hittat den sötaste skjortan till sonen. En mörkblå skjorta med snögubbar, renar, julgranar och jultomtar på. SÅ SÖT! Sen tänkte jag ett par snygga jeans och en röd fluga till, så kommer han vara den charmigaste killen! (Det är han alltid) som han själv säger, ”jag är snygg, mamma”.

Gillar

Kommentarer

asemartensson
,
Jag har en liknande klänning fast med snögubbar på. 😊 dom är så sötnouw.com/asemartensson
sofiefriden
,
Ja jag har den med pepparkakor också haha 😋nouw.com/sofiefriden
SofiaLissmyr
,
Helt sjukt att det bara är 1 månad kvar till jul igår, vart har tiden tagit vägen? Åh vilka underbara kläder! Jag hoppas ni får en helt underbar jul när den kommer nu när ni vet hur du vill ha det 😊nouw.com/sofialissmyr
sofiefriden
,
Ja sjukt som tiden gått. Tack ❤nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229