Inskolning - DAG 3.

Dag 3 på dagis. Idag var han lika glad över att få gå på dagis, så idag provade att jag sa hejdå och gick därifrån 10min. Det funkade hur bra som helst, han lekte och var glad. När jag kom tillbaka, var han glad att se mig och ville visa vad han lekte med. Sen satt vi på golvet och sjöng lite och åt päron. Sen gick vi alla ut på gården för att leka. Levi hittade en cykel som han försökte cykla på, han har inte lärt sig det än. Men ser otroligt söt ut när han försöker! ;)

Det var sen dags att gå men det ville han inte. Han tyckte mamma kunde gå! Blev lite sur när jag tog honom men det gick över lika snabbt. Levi verkar trivas riktigt bra med valet av dagis och det är jag glad för.

Efter dagis gick vi ner till hamnen för att vänta på morfar. Han hämtade oss och vi åkte över till Gråen. Här är bilder från dagen.....! :)

Vi gick en runda på Gråen, inte hela vägen runt men kanske en fjärdedel. Det var rena gympasset! Upp och ner, sneda ytor och högt gräs. Fåren sprang förbi oss och hälsade. Levi körde båten själv idag. Precis som jag gjorde när jag var liten.

Gillar

Kommentarer

S
S,
Så härligt!!www.sandraboqvist.se
linneaass
linneaass,
Skönt att han trivs, härliga bilder också!!nouw.com/linneaass
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229