Godmorgon alla fina läsare!

Det var ett tag sedan jag skrev nu. Jag har haft så mycket att avsluta. Projekt jag börjat på som inte blivit färdiga men NU är allt färdigt. Hyllar är uppsatta, galler är uppsatt och huset är äntligen byggt, spacklat och målat.

Vi har, som många andra, byggt ett sänghus till sonen. Jag är riktigt nöjd och tackar min far för all hjälp. Jag funderade på att måla huset grått men sambon lyckades övertala mig om blå och här är resultatet! SÅ NÖJD!

Sonen tyckte det var fint och han har sovit där inne två nätter. Sent på natten brukar han komma in till oss ändå men det gör inget. Det är så mysigt :)

I måndags var vi i Danmark faktiskt. Det var inte alls planerat men min far skrev ett sms om att han hade planer på helsingör/helsingborg och jag hoppade på direkt. Så vi packade vagnen och mötte min far vid busshållplatsen. Det var meningen att vi skulle tura bara men slutade med att vi spontant hoppade av båten och gick till Rib House för riktigt god mat. Vi hade en underbar dag!

Sonen har varit på dagis tis, ons, tors 08.30 - 13.30 som han ska och det har gått riktigt bra. Han är ledsen när man går men han leker och har roligt ändå. Så glad för det. Men måste erkänna att det är väldigt jobbigt att lämna när man inte ens hunnit ta av honom skorna och jackan så gör han en ledsen min och säger mamma. :/ Min lilla pojke! :) Idag har hans pappa lämnat honom på dagis. Så jag sitter hemma och njuter i soffan med en filt och kaffe. MYS!

Hur mår ni och vad har ni gjort de senaste dagarna? :)

Gillar

Kommentarer

asfaltenke
,
sofiefriden
,
4foodies
,
sofiefriden
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229