Jag vaknade i morse när klockan var nästan 08.00, utan alarm. Helt underbart! Jag gick upp och satt på en kanna kaffe och nu ligger jag i sängen med min bärbara dator och skriver. Alltså, när hände det sist? Jag minns inte! ;)

Idag har jag inte sonen, han är hos sin pappa. Han fick feber igen igår och var fortfarande snorig och hostig men ögonen är i alla fall bra. Ingen ögoninflammation längre! Därefter så mår jag sämre, kände mig febrig igår och idag mår jag sådär. Man får bli hemma denna veckan ut och återhämta sig i helgen, för när nästa vecka kommer ska jag vara frisk och igång med min praktik igen! Där med basta! haha... jag saknar att vara på praktiken, jag trivdes så bra. Alla underbara ungar och trevliga pedagoger. Jag vill tillbaka! Jag har ju två veckor kvar och jag ska hinna med en del uppgifter på de två veckorna så jag får inte vara sjuk mer. Så enkelt är det!

Det är extremt tyst här hemma, ingen som kallar på mamma från vardagsrummet, ingen som säger till mig att gå upp, ingen som ber mig hämta dricka eller sätta på tv:n. Haha, jag saknar min charmerande, underbara, söta pojke! :)

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind
,
Vad många det är som är sjuka nu! Krya på dig!varapavag.se
sweetwords
,
Oh förstår att du saknar honom, trots att man kan tycka det är skönt för stunden att ha egen stund så tycker man ej det egnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229