Godmorgon alla fina läsare!

Idag har man en dejt med tvättstugan, 4 maskiner än så länge. Blir nog 2 till. Man måste även göra det tråkiga.

Som ni vet har vi haft Karneval här i Landskrona, så vi har spenderat massa tid med familjen. Min syster med son bor hos oss just nu och vi har hittat på en massa kul. Vi har bland annat varit inne på Gråen och varit med i kubbtävling, turnering. Vi var Team Zeus. Tyvärr gick det inte så bra, vi åkte ut direkt, 2 - 0. Men bättre lycka nästa gång! ;)

Sen har vi varit alla 3 dagar på Karnevalen, ätit gott, åkt karuseller och lyssnat på riktigt bra musik. Jag, min sambo, min syster med son och min sambos bästa vän, körde radiobilarna. Det var faktiskt riktigt kul.

Igår var det konstigt väder, man kunde inte se om det skulle bli fint eller inte men vi chansade och packade väskorna och körde ut till stranden. Det blåste lite kallt men min syster och hennes son hoppade i vattnet. Precis då kom regnet! :/ Så vi fick köra hem igen, iväg och handla in och sen gjorde min syster köttfärslimpa med kokt potatis och sås. Mumsigt!

Älskar dessa söta bilder på Levi's små fussingar.

Jag hoppas det blir fint väder idag så vi kan köra till stranden efter tvätten. I värsta fall får vi i alla fall ut och gå och fånga Pokemon eller något. Vi kan inte sitta inne hela dagen, tråkigt.

​Vad har ni hittat på de senaste dagarna och vad ska ni göra idag? :)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229