Godmorgon fina du!

Allt bra med dig idag? Med mig är det fint, lite snuvig bara. Värre med lilleman, han hostar och är snorig. Men annars är det bra med oss, lite trötta idag. Sitter och dricker mitt kaffe nu, Levi har precis ätit frukost. Snart ska sambon raka av håret och sen ska dom tre ut till hundgården.

Igår vaknade jag runt 8 och hade då fått ett meddelande från Emelie. Runt 9 begav jag mig ner i stan för att möta henne. Vi tog en fika på Espresso House, satt och snackade och glömde tiden. Det var meningen att vi skulle till gympan med Levi mellan 11-12 men han hade somnat hemma med pappa så vi hoppade över den igår.

Istället hann jag och E gå i affärer och titta. Vi gick till Z dagis för att hämta henne runt 11.30 och sen möttes vi av min sambo, son och hund utanför. Vi gick vidare till vår lokal för att vi skulle rensa och slänga sk*t men det fanns inte så mycket som vi trodde, så Levi fick leka lite på lekplatsen medan vi njöt av solen. Riktigt skönt väder! :)

Klockan hann bli runt 14.00 och vi begav oss hemåt. Lev åt middag och jag gick till Willys för att handla in. Sen när jag kom hem var jag riktigt slut. Levi och sambon hade somnat så jag passade på att ta en kopp kaffe och vila i soffan.

Eftermiddagen/kvällen bestod av vila, film och mys. Och såklart natta lilleman. När Levi hade somnat så kollade jag och sambon på en ny serie. 13 reasons why. Vi tittade bara på 1 avsnitt men jag gillade den och vill gärna se mer av den medan sambon verkligen inte vill se mer. Har någon sett den? Är den bra?

Vi kollade även på 1 avsnitt av Prison Break då jag faktiskt inte har sett den serien. Sambon tycker den är bra och vill se den nya säsongen men jag vill inte se den säsongen förrän jag sett alla andra. Såklart! :)

Så nu har jag två nya serier att titta på. Jag är redan igång med att se Bones, som är min FAVORIT.

Vilka serier kollar du på? :)

Gillar

Kommentarer

linneaass
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229