Hej!

Vilken natt jag hade, kunde inte komma till ro. Gick i säng samtidigt som sonen, lite innan 21.00 och låg där och tittade upp i taket och kollade mobilen. När jag kollade mobilen sista gången, var klockan 02.59 så jag antar att jag somnade runt 03.00 tiden. Sonen väckte mig 06.50 ungefär så det blev ju någon timme sömn. Men vaknade med huvudvärk!

Vi gjorde vid oss snabbt och hittade finkläder till sonen eftersom vi skulle till Rådstugan för fotografering. Det har vi gjort en gång om året för att få fina professionella foto på honom. Tänkte jag skulle avslöja vilka kläder han hade på sig men bilderna kommer först senare och då tänkte jag visa en bild från varje år för att se skillnaden. Det är alltid roligt :)

Han var så fin idag! Efter fotograferingen gick vi till Espresso House med Ankan, tog en fika sen blev det att kolla lite affärer i stan innan vi begav oss hem igen. Nu sitter liten och tittar på sin favoritfilm, Bilar. Och jag fixar lite måsten.

Sonen ska till pappa vid 15.00 tiden idag och ska vara där torsdag, fredag. Kommer hem igen antingen fredag kväll eller lördag morgon/förmiddag. Jag ska träffa J idag och imorgon blir det att umgås med Ankan. Fast först ska vi till skolan för lite grupparbete. :)

Ha en underbar torsdag! 😍

Gillar

Kommentarer

familjennordberg
,
4foodies
,
Vilken sötnos💕nouw.com/4foodies
IP: 82.99.3.229