Första natten i sitt rum och första gången i sittvagn :)

God kväll alla läsare!

Jag och sambon sitter och kollar matchen mellan Portugal - Wales, fel lag leder just nu. Jag tycker Wales kan vinna detta. Vi är lite så halvt intresserade av matchen så vi sitter och spelar logo spel på mobilen samtidigt.

Vi bestämde oss för att flytta in spjälsängen till Levi's rum igår, så han har sovit där inatt. Första natten i sitt eget rum och han sov till 06.50, då jag vaknade utvilad av att han rörde sig men han var inte riktigt vaken. Jag gick upp på toaletten sen gjorde jag mat till honom och när jag kom in då så var han vaken och glad. Han åt maten sen somnade han igen.

08.40 vaknade jag, gick på toa och när jag kom tillbaka möttes jag av denna godbiten.... (som hade myst in sig under mammas kudde)

Vi gick ut hela familjen, ut en runda med hunden sen vidare till vår lokal. Där fixade vi sittvagnen och lilleman ÄLSKADE det. Han blev riktigt glad att han fick sitta upp och kunde se allt. Han somnade rätt så snabbt. Men fick en bild på när han var vaken.

Jag har städat, rensat och sorterat i 2 dagar. Nu är ÄNTLIGEN Levi's rum och sovrummet helt färdiga, förutom att jag behöver lite material till rummen. Men har inte hittat det jag vill ha! I sovrummet vill jag ha en turkos vas som jag ska ha rosor i och en turkos matta och turkos med vitt mönster på överkastet. Det ska liksom hänga ihop, allt!

Jag har en bild i huvudet hur hela lägenheten ska se ut och vi kommer dit så småningom. Men här är en bild från Levi's rum. Ska ta bilder och visa er men inte förrän det är färdigt.

Vi åt macka med kallrökt lax och hovmästarsås av kornig senap och dill, faktiskt riktigt gott. Vid 16.00 kom mamma och hämtade mig och körde mig till lokalen så jag fick lämnat en massa saker vi ska sälja. Blev av med 4 säckar och en ikea säck. Snacka om att ha skit hemma. Haha!

Efter en hel dag med håll igång och prova på första gången för Levi, så somnade han gott för 1h sedan och nu ska jag göra mig klar för sängen.

​Godnatt :) 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229